Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hogy éltétek meg, amikor...

Hogy éltétek meg, amikor először kellett Pesten tömegközlekednetek? Mennyi idő alatt jöttetek bele?

Figyelt kérdés
2014. febr. 12. 20:20
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ebbe nőttem bele, nem volt mit megszokni/belejönni.

De másik nagyvárosban sem érzem úgy, hogy sokkal nagyobb transz lenne. Ha az embernél van egy térkép, akkor már nagy baj nem lehet...

2014. febr. 12. 21:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Egyetértwk. Én is ebbe születtem bele, de amúgy sem nagy stressz eljutni bárhová is. Régen volt zsebtérkėpem, most meg mindenkinél okostelefon van majdnem, az npbármikor kisegît, konkrét járatokkal is.
2014. febr. 13. 06:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Pár hét alatt hozzá lehet szokni :) csak akarni kell :)
2014. febr. 13. 22:53
 4/4 anonim válasza:

Gyakorlat teszi a mestert:)! Bele lehet jönni hamar! Ugyan úgy kell hozzáállni, mint más helyeken. Nekem ez segített, ha például olyan helyre mentem, amerre még soha.

Csak talán azért nehezebb néha, mert lezárnak valamit, vagy felújítanak, ideiglenesen átkerül egy megálló, vagy a pótló alkalmatosságok :) miatt, de akkor úgyis van ki helyezve valami tájékoztatás.

2014. márc. 4. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!