Mit tegyek? (BKV büntetés)
Figyelt kérdés
Októberben megbüntettek a BKV-n vagy is csak próbálkoztak és egy nap kétszer is előfordult de nem írtam alá egyik jegyzőkönyvet se és csekket se kaptam de ennek örömére tegnap kaptam egy levelet 65 ezer forintról egy bizonyos ügyvédi irodától felhívtam azt mondták hogy annyit tudnak mondani hogy októberben történt és a járatszámot mondták el én mondtam neki hogy igen emlékszem rá de ugyan csak arra is hogy nem érettem vele egyet nem írtam alá és ott hagytam őt erősködött hogy rendőrt hív mondtam hogy várja meg nyugodtan még megyek két megállót utána könnyes búcsút veszünk egymástól hát ez meg is történt :D és nem tudom mit csináljak ezzel a levéllel 65 ezret nem fogom kifizetni az is biztos :D meg ha nincs aláírva mi jogon követelik ? ha ez alapján fizetik ki az ellenőröket akkor bemegyek reggel felveszem a munkát leülök az asztalhoz és találomra kitöltök 10 büntetést leadom és készen is van a munkám :O aláírás nélkül miért követelik tőlem ? semmi és senki nem tudja bizonyítani h ott voltam e vagy sem Szerintetek ? Mit csináljak ? Mit tanácsolnátok ?2014. febr. 10. 19:28
1/17 anonim 

válasza:

Fizess. Elismered, csaltál, lebuktál, ne legyél gerinctelen csúszómászó.
2/17 anonim 

válasza:

Fizesd ki, különben bíróságra kerül az ügy és az lesz a vége, hogy a fizetésedből (vagy stílusod alapján még fiatalkorú lévén a szüleidéből) fogják levonni, de akkorra már mindenféle perköltséggel és kamattal megterhelve már negyedmilla körül lesz az a 65ezer...
3/17 anonim 

válasza:

Nem kell elismerned, hogy ott jártál, de az ellenőr kollégái úgyis letanúzták a jegyzőkönyvet és jó eséllyel ellened fognak vallani, ha bíróságra kerül az ügy. Márpedig akkor megintcsak neked kell valahogyan alibit igazolnod, ami ennyi idő után rohadt nehéz ügy. Mivel ezen borzasztóan sokat veszíthetsz, azt javaslom, emelt fővel ismerd el a hibádat, nyelj egyet és fizesd ki a büntetést. A pereskedésnél egyébként olcsóbb a békéltetés, ezt mindenképp érdemes megpróbálni. Az pedig nem megoldás, hogy leülöd a büntetést, mert ez polgári jogi követelés.
4/17 anonim 

válasza:

Remélem a házat is elviszik a fejedfelől tekis semmirekellő ingyenélő. Mindenki azt kapja amit megérdemel, mint te a 65ezres csekket.
5/17 anonim 

válasza:

hahaha, megérdemled te szánalmas lúzer
azt hitted nagyon okos vagy, hogy beugatsz az ellenőrnek? te ingyenélő köcsög, remélem, hogy legközelebb egy méretes gumibotot dugnak a seggedbe
6/17 anonim 

válasza:

Kérj részletfizetést és perkálj, mert ez az összeg emelkedni fog. Aztán ha átadják végrehajtónak ott buksz csak szépen, mert felkúszik 2-300ezerre, ami pluszba nem 1%-ot kamatozik... Ha pedig nem fizetsz így sem, ha munkád lesz jön a fizetés tiltás, ami a béred 33%-a...
7/17 A kérdező kommentje:
nem ismertem el a büntetést és nem is fogom kifizetni egy büntetést elismertem basztam befizetni és arra a fizetésemből törlesztem a büntetés árát... Beugattam neki mer utálom az olyan embereket akik nagymenők azért mert ott van rajta a karján hogy BKV jegyellenőr azért mert rajta van ugyan olyan ember mint bárki más nem véletlenül nem írtam alá a csekket és ez konkrétan jogtalanul van kiküldve :O de ezt az egészet még a saját magyarázásom alapján is de még ügyvéddel is kitudom hozni azt h ott se voltam egy aláirtatlan jegyzőkönyv nem ér semmit az előtte való büntetést elismertem hibáztam h nem fizettem ki elsőre és most fizetem is a dupláját de ezt nem ismertem el nem véletlenül és nincs aláírva nem fogom kifizetni és h megelőzzem a BKV-t én fogom bíróságra vinni de előtte kérek egy másolatot a jegyzőkönyvről hogy igen is nincs aláírva legyen belőle nekem is egy példányom innentől kezdve ez már az enyém :O ha alá van írva akkor elviszem írásszakértőhöz mert tudom h nem írtam alá az meg már okirat hamisítás csalás :)amiért nem vagyok vétkes nem fogom érte vállalni a következményeit és kettő ellenőr volt ott a másik más embereket nézett a busz másik végén hogy tudná tanúsítani ? de nem baj mert én se voltam egyedül de majd meglátjuk mi lesz :D
2014. febr. 11. 10:08
8/17 A kérdező kommentje:
van munkám és oktalanul ne terheljék rá :O de felőlem felkúszhat milliós tételekre is nem ismertem el h én vagyok a hibás hangsúlyozom NEM VÉLETLENÜL és nem is írtam alá ezért nem fogom kifizetni ;) nem fogom annyiba hagyni bár ahogy ismerem a BKV-t úgy is erősködni fog hogy fizessem be de nem fogom így fizetni :D régebben volt egy büntetésem és azt fizetem részletre a fizetésemből de ott én voltam a hibás elismertem és viselem is a következményeit :O
2014. febr. 11. 10:13
9/17 anonim 

válasza:

Honnan tudtak beazonosítani téged? Mert nem hiszem el, hogy személyazonosságot igazoló dokumentumok hiányában képes lenne a BKV a pontos lakcímedre levelet küldeni 65 ezer forintos büntetésről.
Ha pedig megadtál nekik valamilyen személyes adatot a büntetéskor, akkor megszívtad, ki kell fizetned. Nem támogatom a bliccelést de ha valaki csinálja, akkor csinálja profin.
10/17 A kérdező kommentje:
Előtte egy hónappal megbüntettek amint mondtam és azoknál benn vannak az adataim bár a lakcímemet nem tudom honnan tudják de ez izgat a legkevésbé :D
2014. febr. 11. 11:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!