Mit szoktak általában mondani a buszsofőrök, ha valaki nagyobb címletű bankóval fizet?
Azt megértem, hogy véditek a sofőröket, de ha valaki alázatosan elmondja, hogy ne haragudjon nem tudtam váltani, azt nem tudom miért kell elküldeni.
Az 5000 még nem is kéne, hogy nagy címletnek számítson.
És olyan sokba telne, hogy legyen 10-10 db 5ezres és 10tízezres?
Vagy akkor lehessen kártyával fizetni legalább, az felszabadítja a sofőr teendőit is.
De egyébként mindenhol szaroznak, egy boltban nem képesek váltani egy tízest, a tipikus bunkó eladók egyenesen kiröhögnek, sokuknak alig van aprója. De még a KFC-ben is húzza a száját a 20ezresre.
Az ember megkeresi a maga pénzecskéjét és még baszakodjon a sok hülyeséggel, vagy minden alkalommal vegyen le 1-2 ezreket ATM-ből horribilis összegért.
Szóval drága a pénz, de akár lehetne azt is, hogy ha valaki 5000 vagy nagyobb címlettel fizet, annak 100Ft kezelési költséget kell fizetnie például.
na azért a buszsofőröket sem kell félteni
vannak köztük akkor bunkók, hogy az valami hihetetlen
testvérem multkor egy 185 Ft-os jegyet ötvenesekben meg huszasokban fizetett ki és már az sem tetszett a seggarcnak, ott pattogott, hogy miért nézi őt hülyének...
én akarok utazni az igaz, de melyikünk az aki éppen dolgozik és fizetik azért amit csinál???
az idősekkel meg a diákokkal könnyen bunkóznak, ha egyszer meg valaki szájba meri őket vágni, akkor csodálkoznak, hogy rossz napjuk van...
kezdjük ott, hogy elég sokukat egyszer köszönni kéne megtanítani, mert azt sem tudnak
Amikor legutóbb ötezressel próbáltam fizetni, a sofőr csak annyit mondott, hogy "bzmeg". Majd bekísért a szemközti kocsmába felváltani, és kölcsönösen meghívtuk egymást egy kávéra* (a menetrendbe bőven belefért, utasforgalom meg rajtam kívül két öregasszony, de azok már "örökbérletesek") :)
* magyarul mindenki fizette a magáét :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!