Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hogy jutok el Csepelre a...

Hogy jutok el Csepelre a Plázához?

Figyelt kérdés

Árpád-híd, nyugati, 4-6-os, v 1-es vili vonala, Örs. Honnan a legegyszerűbb, s mivel kellene utaznom?

Fontos lenne. KÖszi a válaszokat!

2009. dec. 3. 17:26
 1/2 anonim válasza:

4-6-os vonalán a Nagykörúton kell a Boráros térig elmenni, onnan a csepeli HÉV-vel kell elmenni a végállomásig (ez 10-12 perc), ott leszállsz, visszasétálsz 100 m-t és ott vagy.

De lehet menni az 1-es vonalán is, a végállomásig, a Lágymányosi-hídig. A hídról le kell menni, a Művészetek Palotája mellett kell elsétálni a "Lágymányosi-híd" HÉV megállóig.

Egyébként nem igazán értem, hogy honnan is indulsz, mindenesetre a HÉV-vel lehet tömegközlekedéssel megközelíteni a belváros felől Csepelt. Kocsival a Szabadkikötő úton a legcélszerűbb Csepelre menni, közvetlenül a HÉV vonala mellett.

2009. dec. 3. 17:34
 2/2 A kérdező kommentje:
El kell jutnom csepelre, s ezeket ismerem, amiket leírtam. ezért kérdeztem, hogy honnan induljak. Sajna nem pesti vagyok, az útvonaltervezők meg sz.arok. Köszi szépen
2009. dec. 3. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!