Mennyibe kerül Tatabányán egy helyijárataos jegy?
Figyelt kérdés
vagy hol kell megnézni a neten mert nem találom?2009. dec. 3. 16:08
1/7 anonim válasza:
2/7 A kérdező kommentje:
köszi :)
2009. dec. 3. 17:14
3/7 anonim válasza:
Basszus! Ennyi pénzből hány km-t megyek kocsival? Köcsög volán! Csodálkoznak, hogy kevés az utas?
4/7 anonim válasza:
szerintem nem kevés az utas egyik vértes-volános járaton sem .. :D jártam párszor lent Komáromban, Tatán, Tbányán, Esztergomban és a helyi buszokon mindenhol kritikus tömeg volt :S
5/7 anonim válasza:
16:22 vagyok. Én is ezért megyek már lassan egy éve mindenhová inkább gyalog.
6/7 anonim válasza:
Én a 17:20-as vagyok. Szerintem a diákok, a nyugdíjasok miatt van tömeg. Ezt nem rossz indulatból jegyzem meg.
7/7 maxhell válasza:
Egyáltalán nem drága, nézd meg Pestet, Győrt, Debrecent.... Magyarország nagyvárosaihoz képest olcsón ad jó szolgáltatást a volán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!