Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Igazolványkép-automatába...

Igazolványkép-automatába mennyi pénzt kell bedobni (Bp)? Papírpénzt is elfogad?

Figyelt kérdés
BKV bérlethez kell, azért írtam ide, meg nem is találtam jobb kategóriát.
2014. jan. 8. 14:57
 1/8 anonim ***** válasza:
Van rajta egy papír, amin le van írva hogy kell használni és mi mennyibe kerül. Sok automatánál meg lehet csinálni, hogy bluetooth-szal képet tudsz áttölteni és akkor pár száz forinttal olcsóbb, mintha az csinálja a képet.
2014. jan. 8. 15:00
 2/8 anonim ***** válasza:
Bérlet jó már személyivel is.
2014. jan. 8. 17:01
 3/8 kovpet ***** válasza:
Bizony, nem kell már feltétlenül bérletigazolvány. Személyi és jogsi is jó. Persze akkor annak a számát kell ráírni és nálad is kell lennie utazáskor, mert csak együtt érvényesek.
2014. jan. 8. 17:33
 4/8 A kérdező kommentje:
Csak akkor jó ha teljesárú bérletet veszel, én pedig kismamát szeretnék :)
2014. jan. 8. 22:39
 5/8 anonim ***** válasza:
Ahhoz még kell valami önkormis papír is, nem?
2014. jan. 8. 22:49
 6/8 A kérdező kommentje:
/facepalm Igen, az már megvan, csak a kép hiányzik :) Ezért is így tettem fel a kérdést.
2014. jan. 9. 00:14
 7/8 anonim ***** válasza:
Brutáldrága az igazolványkép-automata. Egy ezresbe került nekem nemrég 4 kis képecske, nincs is olyan lehetőség, hogy csak egyet adjon, ha annyi kéne.
2014. jan. 9. 18:19
 8/8 anonim ***** válasza:

Utolsó, nem olyan drága, mármint relatíve.

Boltban sem adnak 1 db igazolványképet, csak 4-et, és 3 éve került 899 Ft-ba nekem Szegeden.

2014. jan. 9. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!