Kell igazolványkép diákbérletre Pesten (havi bérlet 3 850 Ft)?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem hogy diákonak kell e igazolványfénykép havi bérlethez ami Pesten érvényes trolira, metróra,villamosra. Itt ezen a linken néztem és nem írja hogy kell rá fénykép, csak diákigazolványszámot kell ráírni.
Megkérdezem előtte fölöslegesen nem csináltatok képet, elvileg lehet hogy felnőtteknek kell rá, de diák leszek főiskolás ésnem tudom kéne e. Köszi ha segítesz!Felpontozlak!
2011. aug. 4. 13:38
1/5 anonim válasza:
nem kell, én minden hónapban sajátmagamnak veszem úgyhogy első kézből tudlak biztosítani hogy nem kell :D
3/5 anonim válasza:
Dehogy kell.
Sőt én még a számot sem írom rá, és lazán eladom olyanoknak, akiket megbüntettek abban a hónapban :) Általában 3000-ret adnak érte, szóval 850 ft-ért utazgatok egész hónapban
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, csak halottam én is hogy van olyan amire kell, de akkor nem megyek fényképészhez se, köszi felpontoztalak titeket!:)
2011. aug. 4. 15:17
5/5 anonim válasza:
igen az éves bérlethez kell, de a sima havihoz nem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!