Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Szolnokiak, melyik helyi...

Szolnokiak, melyik helyi busszal jutok ki az Ipari parkba holnap?

Figyelt kérdés

A helyzet a következő.

Huszonéves lány vagyok, Szolnoktól nem messze lakom, de nem sűrűn járok benn Szolnokon, és akkor sem használom a helyi buszjáratot. Holnap viszont állásinterjúra megyek a Piroskai útra, és a vasúttól kellene kijutnom helyi buszjárattal reggel 8 órára.

Nekem a 13-as buszt mondták, hogy azzal kijuthatok, de ahogy most nézem a menetrendet, az csak délután van. A 7.00-kor induló 13Y jelű busszal kijutok 8 órára?

Tudom, hogy kínos, hogy ennyi idősen ennyire nem érteni ehhez, de sosem voltam még rászorulva a helyi buszra.

2014. jan. 5. 15:41
 1/3 anonim ***** válasza:

[link]

Ami 7-kor indul busz elméletileg 7:16 körül van a BVM-nél ami a piroska úton van

2014. jan. 5. 16:19
 2/3 A kérdező kommentje:

Értem :)

Tudom, hogy sík idiótának tűnök, de ezektől a táblázatos menetrendektől mindig zavarba jövök, akármilyen egyszerűek is :/

Akkor ha minden igaz, lesz még egy órácskám ott "eltévedni" is :)

Ha jól nézem, akkor későbbivel nem is tudok menni, mert már az rég késő lenne, igaz?

Szörnyen butának érzem most magam, bocsánat a hülye kérdésekért :S

2014. jan. 5. 16:32
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem kell aggódni ilyenek miatt, mindenkinek problémát tud okozni első alkalommal a menetrenden való kiigazodás. :)

Amúgy jól írja az első. Még annyit, hogy a Jubileum térről is indulnak a Vegyi felé buszok, az pedig ott van a vasúttól nem messze. Ezek a 34-es buszcsalád tagjai (kivétel a 34B, ami a Repülőtérre megy; ez mondjuk téged pont nem érint, de én egyszer jól melléfogtam vele).

2014. jan. 5. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!