Szerintetek melyik a legjobb villamostípus a budapesti
tömegközlekedésben?
Figyelt kérdés
Kinézetre szerintem egyértelműen a Combino viszi a pálmát, ellenben megbízhatóság szempontjából tapasztalataim szerint a Tatra villamosok a legjobbak.
Ti hogy vélekedtek?
2014. jan. 5. 01:53
1/7 anonim válasza:
Csak Budapestről tudok nyilatkozni.
Én a Combinot is szeretem. Ha már tátra, a T5C5K a kedvenc budapesti villamosom, de a T5C5-öt nem szeretem. Sem az ICS-ket. A Banánok is jók, kár, hogy nem villamosnak valók.
Ja, a lényeg... a legjobb egyértelműen az UV :)
2014. jan. 5. 03:18
2/7 anonim válasza:
Nyilván a Combino, jól átgondolt, kiforrott és jó minőségben összerakott konstrukció, ráadásul az ide rendelt változat kapacitása is hatalmas. A T5C5K sem rossz, de ami nem alacsonypadlós, az már egész egyszerűen korszerűtlen, rakhatsz bele akármilyen elektronikát, hajtást.
2014. jan. 5. 04:35
3/7 anonim válasza:
Az összes nem magyar gyártmányú villamos jó. Szeretem a hannoverit és a Combinot, mert ezeket hatalmas tudással rendelkező szakemberek tervezték meg és szerelték össze. Ha lenne magas peron azokon a vonalakon, ahol csak hannoveri jár, akkor sokkal egyszerűbb lenne az időseknek és a babakocsisoknak felszállni a villamosra. De 10 év óta semmi.
2014. jan. 5. 09:06
4/7 anonim válasza:
Nekem az ipari csuklósok a kedvenceim, de mai követelményeknek csak a combinok felelnek meg.
2014. jan. 5. 10:41
5/7 anonim válasza:
Igazából elvagyok mindegyiken, a Tatra-k elég tágasnak tűnnek, de tekintve hogy a Combino az egyetlen modern villamos típus, így az is a legjobb. Főleg az alacsony padló, és gyors utascsere miatt.
2014. jan. 5. 12:06
6/7 anonim válasza:
A Combino-t, a Hannoverit és a Tatra-t szeretem.
A Tatra T5C5 a favorit. Ilyen vonal mellett lakom, tehát tapasztalom, hogy tényleg megbízható, ritkán robban le. Tetszik a színvilága, a tágas ablakok. Tudom, azért, mert széles villamos :P , de van elég állóhely és ülőhely is benne.
A Combino is jó. Szerintem jó az utastere; alacsony padló mellett nem hinném, hogy lehet jobbat kreálni. Vagy fel kell találni a kerék nélküli villamost :D
2014. jan. 5. 12:20
7/7 anonim válasza:
a combino a legszebb, tatra a legmegbízhatóbb :) vannak jó videók is róla a youtubeon
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!