Milyen meglepire lehet számítani e hétvégén a budapesti tömegközlekedésben?
Figyelt kérdés
Mikor legutóbb Pesten jártam, fel volt szedve az egyes villamos sínje, ezért metróval mentem, de a Deák téren át akartam szállni a kettes metróra, az meg nem járt.2013. nov. 1. 22:24
2/6 anonim válasza:
Meglepetés? Hat nagy meglepetés lenne, ha nem siklana ki a földalatti, nem füstölne valahol a metró, nem rohadna le egy busz sem.
3/6 anonim válasza:
meglepetés azért meglepetés hogy ne tudd előre
4/6 anonim válasza:
Az 1-es villamos felújítása Lehel utca-Bécsi út között tart még december közepéig, ahogyan a 2-esé is a Kossuth tértől a Jászaiig. Az M2 metró e hétvégén zavartalanul üzemel.
A temetők környékén torlódásokra kell számítani, az e környékeken közlekedő buszok sűrűbben, de késésekkel közlekedhetnek. Rendkívüli járatok is indulnak, pl. 30B, 36A, 37B, 58A, 68A, 218A.
Valós idejű információt itt találsz: www.bkkinfo.hu
5/6 anonim válasza:
Melyik szájbakúrt tetves gecï pontozta le a válaszomat és főleg MIÉRT? Indoklás nélkül ilyet tenni enyhén szólva is gerinctelenség, különösen egy minden tekintetben pontos vàlasz esetén.
6/6 anonim válasza:
5. AZ összes választ lepontozták :D én már ezzel nem tőrödök :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!