Van olyan, aki szeret helyi járatozni?
Mikor meglátok egy buszt egyből felcsillan a szemem, és alig várom, hogy felszálhassak rá.
Van amikor csak felülök egy buszra, és egész nap csak buszozok, mp3 lejátszóról hallgatom a kedvenc számaimat, néha nézem az embereket, a lányokat :pp
szal ennek is megvan a varázsa :)
90% kedvezménnyel utazom, szóval megéri azt a párszáz forintot, imádok utazgatni, volt hogy csak unalomból felszálltam egy távolsági buszra és mir két szendvicset elmajszoltam meg beszélgettem az emberekkel már Pécsen voltam, Budapestről, onnan felszálltam a legelső buszra aztán már Debrecen, elmentem a Bazilikába, meg mindenhova, onnan pedig egy kedves kamionos stoppal hazavitt, és nem kért semmit, bár kicsit ideges volt mert elég sokat szoktam beszélni :)
van amikor kimegyek az utcára is reggel, kiviszem a szendvicseket, és leszólítom az embereket egy kis beszélgetésre a friss reggeli levegőn közbe szendvicset majszolok, bár sajnos nem mindenki vevő rá :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!