Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Van olyan, aki szeret helyi...

Van olyan, aki szeret helyi járatozni?

Figyelt kérdés
Én sem szeretek, csak most valahogy hiányzik :D

2014. jan. 1. 22:46
 1/5 anonim válasza:
Én szeretek buszozni:D
2014. jan. 1. 22:48
 2/5 anonim ***** válasza:

Mikor meglátok egy buszt egyből felcsillan a szemem, és alig várom, hogy felszálhassak rá.

Van amikor csak felülök egy buszra, és egész nap csak buszozok, mp3 lejátszóról hallgatom a kedvenc számaimat, néha nézem az embereket, a lányokat :pp

szal ennek is megvan a varázsa :)

90% kedvezménnyel utazom, szóval megéri azt a párszáz forintot, imádok utazgatni, volt hogy csak unalomból felszálltam egy távolsági buszra és mir két szendvicset elmajszoltam meg beszélgettem az emberekkel már Pécsen voltam, Budapestről, onnan felszálltam a legelső buszra aztán már Debrecen, elmentem a Bazilikába, meg mindenhova, onnan pedig egy kedves kamionos stoppal hazavitt, és nem kért semmit, bár kicsit ideges volt mert elég sokat szoktam beszélni :)

van amikor kimegyek az utcára is reggel, kiviszem a szendvicseket, és leszólítom az embereket egy kis beszélgetésre a friss reggeli levegőn közbe szendvicset majszolok, bár sajnos nem mindenki vevő rá :(

2014. jan. 1. 23:00
 3/5 anonim ***** válasza:
ha megismertek az utcán hogy szendvicset majszolok és járkálok az utcán nyugodtan gyertek oda beszélgetni, ha nem szólítanálak le titeket :)
2014. jan. 1. 23:02
 4/5 A kérdező kommentje:
utolsó te beteg vagy
2014. jan. 1. 23:20
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem beteg, csak kíváncsi és barátságos. Én is egy felfedező típusú ember vagyok és ha nincs kedvem kocsiba ülni, akkor bizony busszal vagy vonattal keresek fel olyan helyeket, ahol még nem jártam. És ha úgy adódik (de biztos beteg vagyok...), akkor helyi arcokkal is beszélgetek. Ráadásul vannak barátaim, akik el is kísérnek ilyen körökre, olyankor egyik-másik falusi kocsma forgalmát is felpörgetjük, Nógrádtól a Kiskunságig, vagy csak épp Soroksàrtól Hűvösvölgyig akárhol. Mi ebben a rossz?
2014. jan. 2. 04:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!