Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az Opel Omega tényleg szeret...

Medson kérdése:

Az Opel Omega tényleg szeret rohadni?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik az omega külsőre, de páran mondták nekem hogy szinte mindig van vele valamilyen baj és a kaszni is könnyen rohad.
2012. szept. 2. 23:04
 1/9 anonim ***** válasza:
Igen, az Omegák szerettek rohadni.
2012. szept. 2. 23:33
 2/9 anonim ***** válasza:
Melyik 10 éven felüli autó nem szeret rohadni?
2012. szept. 2. 23:48
 3/9 anonim ***** válasza:
Amelyiknek galvanizált a kasztnija. Pl az enyém sem rohad ;-)
2012. szept. 3. 00:39
 4/9 anonim ***** válasza:
Opelek úgy unblock lebomlanak 10 év után
2012. szept. 3. 05:46
 5/9 Skynet2042 válasza:
a miénk 1997-es és a kerék fölött van egy kis rozsda.
2012. szept. 4. 16:54
 6/9 anonim ***** válasza:
Gondoskodástól függ... Miénk 1997-es, rozsdamentes... :)
2012. szept. 9. 20:28
 7/9 anonim ***** válasza:
minden opel rohad, a galvanizáltak is, főleg ha már volt sérült. Szokták mondani, hogy népautó, meg a modern kor ladája, meg a Mantára hogy "paraszt-Porsche", de igazság szerint egy opel olyannak való, aki szereti az autóját, és hajlandó foglalkozni vele, költeni rá. Főleg ha idősebb példány. Az enyém 21 éves (Vectra), és meglepően jó formában van.
2012. szept. 11. 21:57
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem 17 éves fejjel az Omega 2.5TD a nagy álmom... :) Aki meg rosszat mondd egy Opelről az üljön bele egy Fiat Puntoba, vagy akármilyen hulladékba, aztán egy Opelbe és utána beszéljen hülyeségeket. :)
2012. szept. 12. 20:04
 9/9 Főzős Laci ***** válasza:

Csatlakozom az előttem szólóhoz!Nekem a 2.2dti,120le-s van,és nem rohad!Igaz,az előző gondos gazdája jól megcsináltatta az alváz és üregvédelmet.

Tehát:karosszéria lakatosnak kell megmutatni,és ő kijavítja a hibákat+lefesti jó minőségű alvázvédő festékkel.

Ez úgy 30.000-70.000 ft lehet,de megéri,mert utána 6-10 év kocsi a javából.

Úgy tudnám hasonlítani,mint a fogaid!Ha kicsi a lyuk benne,akkor 10.000 ft.Ha nagy és korona kell:40.000 ft.Ez a különbség!

2013. nov. 14. 09:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!