Medson kérdése:
Az Opel Omega tényleg szeret rohadni?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik az omega külsőre, de páran mondták nekem hogy szinte mindig van vele valamilyen baj és a kaszni is könnyen rohad.2012. szept. 2. 23:04
1/9 anonim válasza:
Igen, az Omegák szerettek rohadni.
2/9 anonim válasza:
Melyik 10 éven felüli autó nem szeret rohadni?
3/9 anonim válasza:
Amelyiknek galvanizált a kasztnija. Pl az enyém sem rohad ;-)
4/9 anonim válasza:
Opelek úgy unblock lebomlanak 10 év után
5/9 Skynet2042 válasza:
a miénk 1997-es és a kerék fölött van egy kis rozsda.
6/9 anonim válasza:
Gondoskodástól függ... Miénk 1997-es, rozsdamentes... :)
7/9 anonim válasza:
minden opel rohad, a galvanizáltak is, főleg ha már volt sérült. Szokták mondani, hogy népautó, meg a modern kor ladája, meg a Mantára hogy "paraszt-Porsche", de igazság szerint egy opel olyannak való, aki szereti az autóját, és hajlandó foglalkozni vele, költeni rá. Főleg ha idősebb példány. Az enyém 21 éves (Vectra), és meglepően jó formában van.
8/9 anonim válasza:
Nekem 17 éves fejjel az Omega 2.5TD a nagy álmom... :) Aki meg rosszat mondd egy Opelről az üljön bele egy Fiat Puntoba, vagy akármilyen hulladékba, aztán egy Opelbe és utána beszéljen hülyeségeket. :)
9/9 Főzős Laci válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz!Nekem a 2.2dti,120le-s van,és nem rohad!Igaz,az előző gondos gazdája jól megcsináltatta az alváz és üregvédelmet.
Tehát:karosszéria lakatosnak kell megmutatni,és ő kijavítja a hibákat+lefesti jó minőségű alvázvédő festékkel.
Ez úgy 30.000-70.000 ft lehet,de megéri,mert utána 6-10 év kocsi a javából.
Úgy tudnám hasonlítani,mint a fogaid!Ha kicsi a lyuk benne,akkor 10.000 ft.Ha nagy és korona kell:40.000 ft.Ez a különbség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!