Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A párom buszsofőr. Szerintetek...

A párom buszsofőr. Szerintetek akkor is utazhatom ingyen, ha még nem vagyunk házasok?

Figyelt kérdés
2013. dec. 27. 10:21
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
61%
Nem, miért utazhatnál ingyen?
2013. dec. 27. 10:22
 2/16 A kérdező kommentje:
Egyik kolléganőm párja is buszsofőr és neki jár az ingyen buszbérlet.
2013. dec. 27. 10:47
 3/16 anonim ***** válasza:
94%

nővérem párja is buszsofőr,az a bérlet nem jár,csak hozza a srác,ennyi

amúgy nem tőle kéne megkérdezned?tudtommal egy párkapcsolatban szokás kommunikálni

2013. dec. 27. 10:57
 4/16 anonim ***** válasza:
68%
csak családtagok kaphatnak éves ingyenes bérletet. Te hivatalosan nem vagy az.
2013. dec. 27. 11:13
 5/16 anonim ***** válasza:
60%
Van egy nagyon jó cimbim, aki busz sofőr, akkor én is uatazhatok ingyen? Tényleg jó barátom, már évek óta :D
2013. dec. 27. 12:05
 6/16 Tubarózsa ***** válasza:
46%

Szia! Hol és miota buszozik a párod? Volánnál ki kell tölteni egy papirt amiben nyilatkoztok, hogy együtt éltek. Lakcim kártyán is kell közös lakcim. Ha volános dec.be kell igényelni 2014re az utazásit.

üdv.

2013. dec. 27. 12:34
 7/16 anonim ***** válasza:

Én a MÁV-nál dolgozom, azt tudom elmondani nálunk hogyan van.

Itt vagy házasok vagytok, és azonnal jár, vagy minimum 5 év igazolt együttlét + nyilván azonos lakcím a lakcímkártyán kell hozzá, ha nem vagytok egybekelve. Az igazolt együttélést azt hiszem a közjegyző igazolja hivatalosan.

2013. dec. 27. 12:53
 8/16 anonim ***** válasza:
46%
Utolsó kettő írja jól, miért szólnak olyanok bele, akik nem tudják, hogy ez ténylegesen hogy van? Ha a lakcímkártyán közös lakcímetek van, magyarul bejelentkezel hozzá, akkor te is ingyen utazhatsz. Vannak, akik így csinálják, tehát nem laknak együtt, csak papíron, hogy ne kelljen bérletet venni...
2013. dec. 27. 13:10
 9/16 Tubarózsa ***** válasza:
Volánnál nem kellet közjegyzö, h igazolja miota élünk együtt. Mi csak 2x irtuk meg a papirt, mert közbe összeházasodtunk, onantol kapom én is, csak férjemnek minden évbe megkell igényelnie. Az a lényeg, h az adott söför miota dolgozik a cégnél és hol.? Vb -nál nem mindegy, hogy helyközin v távolságin van az illető.
2013. dec. 27. 13:18
 10/16 anonim válasza:
Ő a volánnál dolgozik, távolsági buszon. Köszönöm szépen a hasznos választ.
2013. dec. 27. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!