A párom buszsofőr. Szerintetek akkor is utazhatom ingyen, ha még nem vagyunk házasok?
Figyelt kérdés
2013. dec. 27. 10:21
2/16 A kérdező kommentje:
Egyik kolléganőm párja is buszsofőr és neki jár az ingyen buszbérlet.
2013. dec. 27. 10:47
3/16 anonim válasza:
nővérem párja is buszsofőr,az a bérlet nem jár,csak hozza a srác,ennyi
amúgy nem tőle kéne megkérdezned?tudtommal egy párkapcsolatban szokás kommunikálni
4/16 anonim válasza:
csak családtagok kaphatnak éves ingyenes bérletet. Te hivatalosan nem vagy az.
5/16 anonim válasza:
Van egy nagyon jó cimbim, aki busz sofőr, akkor én is uatazhatok ingyen? Tényleg jó barátom, már évek óta :D
6/16 Tubarózsa válasza:
Szia! Hol és miota buszozik a párod? Volánnál ki kell tölteni egy papirt amiben nyilatkoztok, hogy együtt éltek. Lakcim kártyán is kell közös lakcim. Ha volános dec.be kell igényelni 2014re az utazásit.
üdv.
7/16 anonim válasza:
Én a MÁV-nál dolgozom, azt tudom elmondani nálunk hogyan van.
Itt vagy házasok vagytok, és azonnal jár, vagy minimum 5 év igazolt együttlét + nyilván azonos lakcím a lakcímkártyán kell hozzá, ha nem vagytok egybekelve. Az igazolt együttélést azt hiszem a közjegyző igazolja hivatalosan.
8/16 anonim válasza:
Utolsó kettő írja jól, miért szólnak olyanok bele, akik nem tudják, hogy ez ténylegesen hogy van? Ha a lakcímkártyán közös lakcímetek van, magyarul bejelentkezel hozzá, akkor te is ingyen utazhatsz. Vannak, akik így csinálják, tehát nem laknak együtt, csak papíron, hogy ne kelljen bérletet venni...
9/16 Tubarózsa válasza:
Volánnál nem kellet közjegyzö, h igazolja miota élünk együtt. Mi csak 2x irtuk meg a papirt, mert közbe összeházasodtunk, onantol kapom én is, csak férjemnek minden évbe megkell igényelnie. Az a lényeg, h az adott söför miota dolgozik a cégnél és hol.? Vb -nál nem mindegy, hogy helyközin v távolságin van az illető.
10/16 anonim válasza:
Ő a volánnál dolgozik, távolsági buszon. Köszönöm szépen a hasznos választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!