Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Pestiek, benne lennétek?

Pestiek, benne lennétek?

Figyelt kérdés
A három metrót át kéne passzolni a MÁV-nak. A jelenlegi szerelvények helyett szóló BZmot motorkocsik közlekednének, 8:40, 11:40, 15:40 és 18:40-es indulásokkal. A Deák tér kivételével minden megállónál megállnának.
2013. dec. 22. 22:56
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

A CO mérgezéstől elpusztult utasokat pedig szociális temetés keretében temetné el a főváros! Így nem csak a munkanélküliség, de a bliccelők problémáját is megoldanád!

Te vagy az Dávid fiam?

2013. dec. 22. 23:12
 2/6 anonim ***** válasza:
90%
Nem vagyok pesti, de attól, hogy a legelőn napi két vonatpár közlekedik, mert két ember jár rajta, abból az egyik a masiniszta, még nem kell mindenhol ezt a rendszert bevezetni.
2013. dec. 22. 23:36
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Dávidot szeretjük, nem bántjuk, nem tett (annyi) rosszat/tett elég jót. - Tetszőt aláhúzuk.

Egyébként nem lennék benne, mert nem lenne alkalmas a közlekedésre.

a) Nem elégíti ki az igényeket (nem elég gyakran, nem megfelelő kapacitással járna).

b) Kevesebb lenne a szolgáltatás (Deák téren nem áll meg)

Egyetlen előnye lenne csak, hogy a (legkisebb) 10km-es jegy olcsóbb mint a vonaljegy.

2013. dec. 22. 23:58
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Azért azt nézzük sztem, hogy azok a BZmot kocsik valószínűleg még így sincsenek tele, 1-2 ember kedvéért meg nem szokás járatot sűríteni.

Míg a 3 metróvonalnak együtt van napi 1 milliós utasforgalma.

2013. dec. 23. 03:45
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha jól értelmezem, arra akarsz rávilágítani, hogy mennyire használhatatlan egy vasúti mellékvonal kínálati menetrend híján. Egyetértek veled, valóban az. Két lehetőséget látok: vagy komplex fejlesztésre van szükség, a valós utazási igényeket lefedő ütemes menetrenddel, buszos ráhordással, faluközpontokhoz közeli megállókkal, egyszerűsített üzemvitellel (pl. kalauz nélküli közlekedés), kiváló csatlakozásokkal, tiszta járművekkel. A másik lehetőség a vonal bezárása és felszedése, hogy pénzt ne kelljen már rá költeni. Én inkább az előbbi megoldàs híve vagyok.
2013. dec. 23. 06:11
 6/6 darujev ***** válasza:

Már megbocsáss,de mi ez az ütemes menetrend? 4.23, 10.47, 15.18, 20.56.. csak ötletként, amúgy is.. négy vonatpár?

Boldog karácsonyt :)

2013. dec. 23. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!