Vannak Pestiek itt? Lenne pár kérdésem. Metro?
Figyelt kérdés
Szombaton mennem kell Pestre.
A népligetben szállok le. A 3-as metróval kéne eljutnom a KÖKI-hez. Hol vehetem meg a jegyet a metrora? Oda-vissza jegyek vannak? Nem tudom hogy megy ez.
2013. okt. 20. 22:53
1/9 anonim válasza:
Lemész Népligetben a metróhoz és a bejáratánál találod a BKV pénztárat, ott tudsz jegyet venni, oda-vissza jegy nincs, így két vonaljegyet kell venned, ez 700 Ft lesz!
2/9 anonim válasza:
Lemész az aluljáróba
Ott van bérletpénztár
3/9 anonim válasza:
De máshol is lehet venni jegyet
Pl. trafikban
5/9 anonim válasza:
Nincs olyan hogy oda-vissza jegy. Mindig az aktuális buszra/metróra veszel jegyet, csak oda. Persze vannak olyan jegyek is, hogy napijegy, vagy átszállójegy, de szerintem senki se szarakodik ilyennel, vesz egy-egy jegyet minden járműre külön és kész. Ezek "vonaljegy" néven futnak.
Még a 24 órás jegy ami megéri, és egyszerű. Azzal annyi buszra szállsz amennyire akarsz, és annyit utazol amennyit akarsz, értelemszerűen 24 órás időtartammal.
6/9 anonim válasza:
Az átszállójegy ára 1,5 vonaljegy ára. Megéri, ha át kell szállnod.
7/9 A kérdező kommentje:
Azt mondta ismerősöm, hogy a napi bérlet,jegy 1650 Ft. Csak az a kérdésem még, hogy azzal a metrora is felszállhatok? Meg mindenre?
2013. okt. 22. 21:06
8/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm az eddigi hozzászólásokat. Sajnos falusi vagyok, nem igen járok ott. :)
2013. okt. 22. 21:07
9/9 anonim válasza:
Napijeggyel mindenféle közlekedési eszközre felszállhatsz ami a BKK-é. Buszokra, metróra, villamosra, trolira, akármire, sőt még asszem a vonatokra is (Budapest határain belül) de ebben nem vagyok biztos. Rendes 30 napos bérletnél ez így van, szerintem napijegynél is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!