1/4 A kérdező kommentje:
[link] ezt az oldalt ismerem, de nem nagyon tudom hogy kell használni
2013. dec. 15. 16:49
2/4 anonim 

válasza:

Pedig nem egy űrtechnika, bár nekem is kellett pár perc, mire rájöttem, hogyan lehet bárminemű infót kicsikarni a szisztemből.
Szóval a Keresés mezőbe írd be a település vagy a konkrét megálló nevét és az erdemények közül kattints rá a megfelelőre. Ekkor térképen megjelenik a megálló, a bal oldali sávban pedig a megállópár. Válaszd ki a megfelelő irányt, kattints rá és akkor felhozza a következő járatok érkezéseit. Bízom benne, hogy a GPS-es járműkövetés adatait mutatja és nem csak a tervezett menetrendet :)
3/4 A kérdező kommentje:
igen eddig eljutottam, de azt még mindig nem találom hogy most éppen hol jár a busz :)
2013. dec. 15. 18:48
4/4 A kérdező kommentje:
mostmár megvan köszönöm :)
2013. dec. 15. 18:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!