Székesfehérváron van helyijáratos napijegy?
Kib. nehéz lett volna rákeresni, hogy székesfehérvár helyi díjszabás:
www.albavolan.hu/letoltes/2012/helyi_menet_es_berlet_ar2012.pdf
De gondolom az értelmezése sem fog menni, úgyhogy a választ is megkapod:
Nincs.
Majdnem két éves? Olvasni nem tudsz, de legalább számolni sem :D
Fehérváron 2012.01.01-jétől érvényes az a menetrend amit linkeltek, év közben pedig nem nagyon szoktak változtatni. Szóval jó lesz az még, hidd el. De ha ennyire nem boldogulsz a neten, akkor miért nem veszed fel a telefont, és kérdezed meg tőlük? Ja várj, lehet beszélni sem tudsz :D
Visszavontam, tényleg két éves, ezer bocsánat :D Jáááááj, ez nagyon égő :D:D:D
De egyébként így sincs gáz, ez azóta érvényben van, és kész.
Bár privátban is írtál nekem, de nem privátban válaszolok.
Figyelj öreg, te nem azt kérdezted, hogy mennyibe kerül a jegy, hanem azt, hogy van-e napijegy. Az meg nem változik évente.
Mellesleg ahol én lakok, ott pont 2012 január óta van változatlan buszjegyár.
Egyébként itt van egy 3 hónappal későbbi díjszabás:
Legutóbb 2013 nyáron voltam Fehérváron, akkor még ez volt az ára. Ha ezt linkelem először, akkor is ugyanaz a reakciód, a zsigerből lehülyézés, csak mert megsértettem a google analfabéta öntudatod, holott egyáltalán nem az volt a kérdésed, hogy mennyi a jegyár, hanem az, hogy van-e napijegy. Hát nincs. Egyébként Budapesten kívül nem sok helyen van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!