Székesfehérváron a Köfém Sportcsarnokot hogy lehet megközelíteni tömegközlekedéssel a vasútállomásról?
Tudom,hogy nem igazán ide tartozik a kérdésem,de ezt a kategóriát olvassák a legtöbben.
Budapestről megyek jövő hétvégén.Mi a vasútállomás neve,ahol le kell szállni? Milyen busszal kellmenni? Hol kell leszállni és miamegállóneve? Busszal mennyi idő odaérni a városon belül? Köszi a válaszokat.
Tömegközlekedéssel nem tudom, de gyalog 45 perc:
Legyen óvatos – az útvonalterv hibákat vagy olyan útszakaszokat tartalmazhat, amelyeken nincs járda
MÁV Magyar Államvasutak Zrt.
8000 Székesfehérvár, Béke tér 5-7
Haladjon északkelet irányába innen: Béke tér
100 m
Folytassa az utat erre: Mártírok útja
1,9 km
Folytassa az utat erre: Adonyi út
900 m
Forduljon enyhén balra, a következő útra: Verseci u.
300 m
Forduljon balra
19 m
Forduljon jobbra
A cél balra lesz
Köszi.
De nem jár ott busz? Mert én láttam valami sz.fehérvári honlapon ,h rengetegbusz van szerte a városban. Csak nem tudom,h hol szálljak le róluk.
Szia!
Székesfehérváron kell leszállnod. Az állomás előtti térről indul a 20-as busz, annak a végállomása a Könnyűfémmű. A 9. megálló a Zimonyi utca, ott kell leszállnod, és kicsit tovább kell menni gyalog, ott megtalálod a Sportcsarnokot, bal oldalon lesz.
Menetrend:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!