Nem tarjátok törvénytelennek, hogy egy 2012-es bkv gyűjtőjegy nem használható fel és nem is váltják be?
Télikabátom zsebében találtam egy 2012-es 10 darabos bkv gyűjtőjegyet, melyből csak egy darab lett felhasználva. Közölte az ellenőr ezt nem lehet használni, a pénztáros pedig, hogy nem váltják be. Két okból, mert részben felhasznált, és csak februárig lehet az előző évit felhasználni, beváltani. :-(
De a k. anyukájukat, hiszen kifizettem! 2800 forint volt, szolgáltatást pedig nem kaptam érte!
8 és 9
Semmi baj, melléd álltam a hozzászólásommal, az utánad lévő válaszolónak ment, aki jött a hülye szerződéses érvével...
Üzletszabályzatból:
A kinegrammal védett, egyszeri utazásra felhasználható jegyek korlátozott ideig
használhatók fel. Ezek a jegyek (beleértve a korábban megszűnt kétszeres
átszállójegyet és a megszüntetett 20 darabos gyűjtőjegyet is) az alábbiak szerint
használhatók fel (ráfizetés nélkül, az éjszakai járatokon is):
- A kinegramos jegyek a rajtuk feltüntetett ár érvényességi ideje alatt és az ezt
közvetlenül követő (árváltozás utáni) átmeneti időszakban használhatók fel
utazásra. Az átmeneti időszak az árváltozást követő 1 év. Az átmeneti időszakot
követő csereidőszakban (az átmeneti időszakot közvetlenül követő 3 hónap) a fel
nem használt jegyek értékben becserélhetők a csereidőszakban érvényes áron
forgalmazott kinegramos jegyekre.
- Azok a kinegramos jegyek, amelyekre az előző bekezdésben foglaltak azért nem
érvényesek, mert korábbi árral rendelkeznek, továbbá az ár vagy évszám nélküli
gyűjtőjegy-szelvények 2013. december 31-éig érvényesíthetők, használhatók fel
utazásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!