Nem tartjátok gáznak, hogy a saját vonalára nincs elég Combino?
Nem és amúgy sincs sehol megszabva, hogy a Combino az egyenlő a négyeshatossal.
Továbbá kíváncsi leszek az arcodra a fonódó és az egyes felújításának elkészültével, amikor mindenhol minden lesz.
De egyelőre a Combino egyenlő a 4-6-tal, és amint sűrítik, nincs elég rá... Mi lesz, ha mondjuk kettő megdöglik 1-1 hétre??
A fonódó meg lehet, hogy álom marad. Habár baromi jól néz ki a terveken!!
Egy csomó szörnyű buszt kivált.
Igazából a kérdés indíttatását nem értem. A 4/6 talán az egyedüli modern, kulturált felszíni járat a fővárosban ( mármint ami tényleg színvonalas). Végre valami értelmes történik - karácsonyi járatsűrítés - amihez bevetnek mást is, egyből megy a fikázás és a nem tartjuk gáznak? Vannak emberek akiknek már semmi nem jó?
Amúgy nem tartom gáznak.
Én baromira nem vagyok olyan, akinek semmi se jó...
Csak mi lesz, ha kettő megdöglik, akkor már arra is ICS kell?
És ha már nem lesz ICS?
Nekem úgy tűnik, a BKV nem látott előre...
Sokkal egyszerűbb és olcsóbb beállítani +5 meglévő villamost arra a pár napra, mint venni feleslegbe +5 újat, amit az év többi hónapjában nem használnának ki.
Meg alapból az ünnepi járatsűrítések így működtek mindig, hogy a meglévő állományból pótolnak oda ahova kell. Sehol a világon nem az ünnepi csúcsra méreteznek, mert az viszonylag rövid ideig tartó extrém eset.
Jó, de nekem az jön le, hogy a mindennapi forgalomhoz is addig jók, amíg mindegyik ÜZEMKÉPES!!! Jó, 1-2 tartalékot leszámítva.
És a kocsiszín is eléggé üresnek tűnik csúcsban.
Mennyi jár egy átlagos csúcsban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!