Bérletre elhasználható cafeteriát hogyan tudnám kp-vá varázsolni?
Tehát arról lenne szó, hogy nekem csak 1 számla kell egy budapesti felnőtt bérletről, hogy a munkahelyen ki tudjam kérni az árát.
Vagy ezt hogyan szokták az emberek?
Nekem nincs szükségem bérletre, de cafeteriát csak erre adják!
hát most facebookon még felháborodott egy nő a bérletes csoportba, hogy mi az, hogy én csak 1000ft-ot engedek belöle :D
:D :D :D
Igazából nekem csak annyi kéne, hogy valaki vegyen egy bérletet és kérjen róla nekem számlát.
oda kell menni egy veled egykorúhoz a bérletpénztárnál , hogy bérletet akar-e venni ha igen akkor szépen megkéred, hogy kérjen neked számlát ez neki nem kerül semmibe és neked is jó
amikor még bkv-val jártam hozzám is odajött egy nő ,hogy kérek e neki számlát és kértem ,mert nekem nem került semmibe szerintem te is próbáld meg vesztenivalód nincs
náááááááááááájsz.
vesztenivalóm max annyi van, hogy a jó magyar fajta még ebbe is a rosszat látja és majd még elkezd nekem ugatni.
"jó magyar fajta még ebbe is a rosszat látja"
Csak szólok, hogy ez adócsalás. Bűncselekmény. Még jó, hogy lesz, aki a rosszat látja benne, ez nem a nemzetiségtől függ.
Más kérdés, hogy az ostoba adózási rendszer miatt csinálod és én is kérnék neked számlát, ha megkérnél rá. De ez azon nem változtat, hogy ilyet nem szabad csinálni elvileg.
# 5
Semmi köze a jó magyar fajtához, hanem inkább ahhoz, hogy az okosabbja azonnal levágja, hogy azzal, hogy neked számlát kér egy általa vásárolt cikkről, meg is valósította a csalás, és ha a számlát még a te nevedre is állíttatjátok mondjuk ki, akkor a magánokirathamisítás tényállását. Én elhajtanálak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!