Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Keletinél hol lehet busz,...

Keletinél hol lehet busz, villamos, metro jegyet venni? Ugyanúgy néznek ki?

Figyelt kérdés
Napijegy mennyi? Mindenre jó? Mennyi jegy van egy kötegben amit lehet venni, mindenre jó? Mennyibe kerül? Honnan tudom melyik lyukasztós és melyik sorszámos? Van joga megbüntetni az ellenőrnek ha nem működik az a szar?
2013. nov. 25. 04:52
 1/2 anonim ***** válasza:

[link]

A jegyek azonosak, mindenre jók. Egy kötegben 10 db van, de veheted egyesével is, csak úgy drágább. A lyukasztóst te húzod, a számosba csak be kell dugni. A napijegyet nem kell lyukasztani.

Szerintem meg fog.

A metróban tuti árulnak jegyet, de újságosnál is lehet kapni. (szerintem ott nem lesz napi jegy)

2013. nov. 25. 06:24
 2/2 anonim ***** válasza:

Napijegyet a metróállomáson illetve előtte az aluljáróban és a metrólejárat fölötti konténerpénztárban tudsz venni. A MÁV-Start pénztára is ad el ilyen jegyet. Vonaljegyet újságosoknál, a postán és automatából is vehetsz.

A napijegy Budapest határán belül érvényes az 1-299, 900-999, M1-m3, H5-H9 járatokra és munkanapokon a D11-re. Ezen kívül a kijelölt vonatokon és elővárosi buszokon is jó. A vonaljegy és 10 db-os változata nagyjából ugyanezt tudja, de vonatra, elővárosi buszra nem jó, ám az 1-299, 900-999 járatokon a városhatáron túl is érvényes. D12-re nem jó.

2013. nov. 25. 07:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!