Ökölvívó kérdése:
Kecskeméten, melyik állomás van legközelebb a budo sportbolthoz?
Figyelt kérdés
Busszal megyek!2013. nov. 14. 22:32
1/10 anonim válasza:
Biztos van ilyen bolt Kecskeméten? Még nem találkoztam vele és a net sem ismeri, csak egy budapesti boltot ad ki ilyen néven. A távolsági buszok végállomása a Noszlopy G. park.
2/10 anonim válasza:
Nincs is ilyen bolt Méten. Ha rendeltél tőlük valamit, akkor talán inkább egy csomagátvevő pontról lehet szó, mintsem boltról, nem?
Kecskeméten amúgy két buszállomás van, a helyközi és egyes hekyi buszoké a vasútállomásnál a Noszlopy Gáspár téren, a másik a helyi járatok Széchenyi téri állomása.
3/10 A kérdező kommentje:
kiskőrös felől megyek!!! Akkor a gyengébbek kedvéért! Az alföldi áruházhoz melyik a legközelebbi megáló?
2013. nov. 15. 02:18
4/10 anonim válasza:
Te gyengeelméjü, így egymás között! Kecskeméten nincs Budo sportbolt, az Budapesten van. Nem Budmil-ra gondoltál? Mert az van Kecskeméten és micsoda véletlen, éppen az Alföld áruházban. Leszállhatsz a Katona József Gimnáziumnál, vagy a következő megállónál ami a Katona József Színház, utóbbi kicsivel közelebb van az Alföld Áruházhoz viszont előbbinél csak egyenesen kell menni, át egy zebrán és már ott is vagy.
5/10 A kérdező kommentje:
Én lennék gyenge elméjű? Pff Nem budmil.
És nem az alföldi áruházban van. Hanem elvileg az útán van egy üzletsor és ott van.
2013. nov. 15. 03:12
6/10 anonim válasza:
Majd küldj egy képet az üzletről ha megtaláltad. El nem tudom képzelni melyikre gondolsz. Az Alföld Áruház weboldalán megtalálható az összes üzlet a közvetlen közelben, linkeld ha megtalálod.
7/10 anonim válasza:
Båszd meg, állomást kérdeztél először, nem megállót. De azért csak mi vagyunk a gyengeelméjűek. Faszøm.
8/10 anonim válasza:
Van Budo sportbolt Kecskeméten, a volt(vagy még mindig lévő) hambizó mellett a rendőrséggel szemben.
Attól, hogy nem tudunk valamiről, még nem biztos, hogy nem is létezik.
9/10 anonim válasza:
Szerintem akkor sincs Budo Kecskeméten. A hamburgeres meg lehet még, a hely neve más mint volt, lehet, hogy a tartalom semmit sem változott. Ami mellette van az meg Elit Sportbolt, nem Budo. Bármilyen kis bolt, a neten lehet találni róla valamit, de a kecskeméti Budo-ról semmit, az csak Pesten van.
10/10 anonim válasza:
Szerintem a kérdező a bolt jellegére, nem pedig pontos nevére keresett rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!