Hátul szálltam fel a villamosra, a tömegtől nem tudtam jegyet venni mert a következő megállónál ellenőr szállt fel. Most mit tegyek?
Igénybe vettél egy szolgáltatás és amikor felszálltál elfogadtad az ÁSZF-et. Szerintem senki nem kényszerített, hogy jegy nélkül szállj fel, vagy hogy ne az első ajtón szállj fel. Mifelénk a villamos ablakai átlátszóak, látszik kívülről mekkora tömeg van rajta... De ha feltételezzük a jóhiszeműséget és tényleg akartál jegyet venni, akkor a kövei megállónál miért nem száltál le és rohantál az első ajtóhoz?
Most mit tegyél? Fizesd be szépen azt a 15 000-ret :)
De most komolyan...ha tudod hogy nincs jegyed, és venned kell, akkor miért hátul szállsz fel? Vagy miért nem szállsz le a következő megállónál és veszel jegyet?
Fizesd be a 15 ezret, és legközelebb meg előre gondolkozz.
Miért nem elöl szálltál fel?
Inkább ezt fizesd ki, mint egy hónap múlva 30ezret, később meg akár százezreket fog követelni rajtad a behajtócég (kamatok, egyéb költségek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!