Emberek, akik ezt csinálják, válaszoljanak: miért ültök a buszon a kettes üléseknél a külső ülésre, és nem a belsőre?
Én is utálom ezt. :/
Nem szeretnék 15 percet se végigállni....
Viszont ha szólok, két dolog lehet:
- Egyik, hogy még neki áll feljebb.
- Másik, hogy én szállok fel később és szállok le előbb, akkor is, ha én is megyek 15-20 percet.
Az üres ülőhelyek elé beállók pedig szinte mindig húzzák a szájukat, így tapasztaltam.
A legjobban azt bírom, mikor több kerületen keresztül, 40 percet utaznék, leülnék, de kívül ül mindenki... Ekkor már el is megy a kedvem...
Emberek! Gondolkozni!
Amúgy a belső ülőhely kényelmesebb. Neki lehet dőlni a busz falának, kanyarban nem esel ki.
Ja, és az álló utasok nem lógnak beléd.
TATRA (az a fehér belsejű, kocsinként három ajtós kockavillamos) típusú villamoson van, hogy elvből nem ülök le kívülre, mert az arcomba tolják a Metro újságot. Vagy belülre, vagy állok.
Utolsó voltam.
Arról nem is beszélve, hogy belül ülve kibambulsz az ablakon és elmerülsz a saját kis gondolatvilágodba.
A folyosó felőli ülésen bámulhatod a körmödet vagy az öledet...
"mi az hogy kényelmesebb a külső ülés? jobban ki van párnázva?"
Nem vagy egy nagy darab ember ugye?:)
Nekem hál Istennek nem kell sokat buszozni, évente 1-2 alkalommal csak. De én is mindig a külső ülésre ülök. Mert belül nem férek el. 195 magas vagyok és olyan 95 kg. Ha belülre beülök és mellém ül valaki akkor nem férnek a térdeim. Terpeszbe kell ülnöm. ez meg csak úgy megy, hogyha kívülre ülök. Meg ha ül mellettem valaki a vállaim se férnek el normálisan.
Azt a roha_dt életbe, ilyen primitív dolgon problémázni, hogy ki ül belülre, meg kívülre, meg ki áll a szabad ülés elé...
Lehet én vagyok a nyomorék, de nekem ezernyi más bajom is van ennél, akár távolsági, akár helyi járat (BKV). A büdös, koszos emberek, általában télen nyáron piszok meleg van a villamosokon, buszokon, a jegy-bérlet árak, feszt pofázó, baromi hangosan viháncoló, zenét hallgató egyének, a kéregetők, koldusok, a retek, a mocsok ami alapból a buszok 70-80%-án jelen van.
Elképesztő, ne legyen ennél nagyobb örömöd az életben, mint megérteni azt, hogy miért nem a belső ülésre ülnek utastársaid...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!