Emberek, akik ezt csinálják, válaszoljanak: miért ültök a buszon a kettes üléseknél a külső ülésre, és nem a belsőre?
Figyelt kérdés
egy amúgy közepesen teli buszon, ahol mondjuk még van egy csomó hely, miért ÁLLSZ be közvetlenül az üres helyek elé, hogy mindenkinek át kelljen esnie rajtad, ha le akar ülni, ahelyett, hogy valahol máshol állnál, vagy LEÜLNÉL?2013. okt. 30. 19:48
11/30 anonim válasza:
"és mi van ha engem nem érdekel hogy neked hogy kényelmes, és nagyon utálok idegeneket szólítgatni?"
És mi van ha engem meg az nem érdekel hogy neked hogy jó, meg te mit szeretsz és mit nem? Mert tegyük fel vagyok akkora önző patkány hogy a saját komfortom előkelőbb helyen van a prioritásaim listáján mint a tied, és olyan magasról szarok rád hogy a RedBull Stratos akart szponzorálni.
12/30 anonim válasza:
Szerintem azért, mert nem akarják, hogy oda üljön valaki melléjük... Én is ilyen voltam régen, mindig kívülre ültem, de ma már lesz@rom...
13/30 A kérdező kommentje:
20:11-es, ezt meg lehet oldani szó nélkül is, táskával és egyéb hatezer cuccal vagyok legtöbbször, és amint elkezdek pakolászni, mindenki veszi az adást.
2013. okt. 30. 20:15
14/30 anonim válasza:
Azért ülök kívülre hogy a redvas büdös ember ne üljön mellém szal szoptad.. :)
15/30 A kérdező kommentje:
amúgy tényleg hihetetlen, hogy mennyi bunkó ember létezik, eddig nem is gondoltam volna, hogy a buszon ülő emberek mind ennyire parasztok, és akik a külső ülésre ülnek, mind ilyen visszataszítóan gondolkoznak, és nincsen bennük semmi empátia...
2013. okt. 30. 20:20
16/30 A kérdező kommentje:
ti egyébként ugyanazok az rohadt idegesítő emberek vagytok, akik télen a hosszú szövetkabátjukat nem rakják be maguk alá hanem átlógatják a másik ülésre, hogy most ne tudd eldönteni hogy rá merj-e ülni vagy szólítsd meg?
2013. okt. 30. 20:25
17/30 anonim válasza:
:DDDDDDD
Én nem vagyok az a típus mert a kabatomnak már alapból van helye ----> melletem
18/30 anonim válasza:
Én meg azért ülök kívülre, hogy ha nem megyek végig, csak pár megállót, akkor ne üljön be mellém valaki és ne kelljen kipréselnem magamat. Illetve, hogy nekem se kelljen megkérnem, hogy adjon helyet. Szóval, ha le akar ülni, akkor megkér arra, hogy engedjem be, vagy áll.
19/30 anonim válasza:
buszon a nyomorékok ztaznak.üdv:alfás :-)
20/30 anonim válasza:
Nem, mi azok a típusok vagyunk, aki hozzá mer szólni a másik emberhez a BKV-n ha akar valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!