Mit tegyek, ha a diákom le fog járni, nem sikerült ideiglenes diákot szereznem, de szeretném használni a még érvényes budapesti tanulóbérletemet?
Attól függ, mikor vetted a bkv diákbérleted. Ha mondjuk okt. 30-án akkor nov 29-ig használhatod, lejárt diákkal is. Feltéve, hogy amikor vetted a bérleted, akkor érvényes diákod volt.
Lásd itt a cikk alján: [link]
Én is azt hittem hogy marhaság, ezért írtam a bkv-nak is levelet. Bemásolom a választ:
Tisztelt XY Úr!
Társaságunkhoz 2013. október 30-án érkezett elektronikus levelével kapcsolatban tájékoztatjuk, hogy diákbérlettel történő utazáshoz érvényes diákigazolványra van szüksége. 2013. második félévére érvényesített diákigazolvány esetében az érvényesség október 31-ig tart. Amennyiben 31-e előtt vásárolt havi tanuló bérletet, úgy azt még használhatja annak lejáratáig.
Bízunk abban, hogy segítségére lehettünk!
Budapest, 2013.10.30.
Üdvözlettel:
Lieb Judit
Ügyfélszolgálati vezető
BKK Zrt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!