Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ha ma délelőtt elkaptak az...

Ha ma délelőtt elkaptak az ellenőrök, akkor az ezután megvásárolt bérletet tényleg nem lehet már bemutatni utólag?

Figyelt kérdés
Állítólag módosultak a szabályok és, ha időben ezután vesz valaki bérletet, akkor az már nem érvényes. Erről tud valaki valamit?
2013. okt. 26. 12:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha a büntetés után veszel bérletet azzal semmit nem érsz.viszont ha van bérleted,csak nincs nállad,ugyanugy megbüntet.De pár száz forint ellenében bemutathatod a bérletedet a buszállomáson.Valami 700 ft-ért
2013. okt. 26. 12:56
 2/5 A kérdező kommentje:
Milyen 700 Ft? 2000 Ft a bemutatás...azért köszi...
2013. okt. 26. 13:02
 3/5 anonim ***** válasza:
60%
Sosem volt ilyen hogy ha utána veszed, bemutathatod... legalábbis én erről nem hallottam, és nem is lenne semmi értelme. Ha nem vettél bérletet, akkor nincs mit bemutatnod a büntetés ideje előttre vonatkozóan, így ki kell fizetned a bírságot. Szerintem. De kérdezz utána ott, ahol be kell mutatni, mielőtt bírságot fizetnél.
2013. okt. 26. 13:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Utolsó: volt ilyen, túl sokáig volt ilyen és rengetegen visszaéltek ezzel. Emiatt ma már elektronikusan rögzítik minden értékcikk eladási idöpontját. Ha ez későbbi, mint a büntetés időpontja, akkor 16000 Ft-ról indul a számláló. Amennyiben ezt valaki sokallja, neten nézhet kitöltetlen bérlet után, de rövidesen ennek a trükknek is vége lesz, amikor elkezdik a pénztárban rányomtatni az igazolványszámot a bérletekre.
2013. okt. 26. 13:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem lehet, mivel percre pontosan rögzítik a bérlet vételt, pont ezért is. Viszont vaterán elég sok lejárt bérletet árulnak ilyen miatt:D
2013. okt. 26. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!