Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Metróval hogyan juthatok el a...

Metróval hogyan juthatok el a Népligeti autóbusz pályaudvartól az Újvárosi – Városkapui autóbusz pályaudvarig?

Figyelt kérdés
Csak mert eddig egész életemben nem voltam még metró közelébe se eddig mindig csak villamossal jártam és akkor se ezen az útvonalon. Azért lenne jobb metróval mint villamossal mert gondolom az hamarabb megteszi azt a 10 km-ert.

#Budapest #metró #Népliget #Újvárosi - Városkapu
2013. okt. 10. 00:54
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Újpest városkapura gondolsz?

Felszállsz a népligetnél a kék metróra M3 és leszállsz Újpest városkapunál, de éjjel nem megy a metró. Csak a metrópótló.

Keresd a 950A, 950 vagy a 914-es autóbuszokat most. Kb. 1 óra az utazás.

2013. okt. 10. 01:01
 2/3 A kérdező kommentje:
Újpest- Városkapura gondoltam igen. Csak már eléggé késő van számomra és egyáltalán alig látok. Köszönöm szépen a választ! Nem most akarok menni majd csak délután.
2013. okt. 10. 01:05
 3/3 anonim ***** válasza:
Az M3 metróval kell Újpest-Központ felé menned, ez a Népligetnél a bejárattól nézve a bal oldali peron. Újpest-Városkapunál kell leszállnod, a 2-es és 11-es út térsége felé tartó buszokhoz hátul, a Fót térségébe tartókhoz elöl célszerű kimenni.
2013. okt. 10. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!