Csak buszsofőr válaszait kérem köszönöm a kérdés a Miért?
miért vagytok mogorvák morcosok idegesek
mennyit alszotok
vannak köztetek halasi
soltvadkerti ek mármint akik mennek oda is
Nem minden buszsofőr ilyen. Vannak köztük rendesek is, ma is találkoztam egy sráccal a pesti buszon, aranyos volt. :)
23/L Pécsről
igen tudom nekem nincs bajom a busz sofőrőkel
csak néha szoktam látni
hogy milyenek én is ismerek egy nagyon kedves fiatalt
Ha nem tetszik mehetsz gyalog is!
1: Nem hinném hogy az összes kollégám "morcos"... Hogy miért vagyunk idegesek? :O Nem vagyunk, csak ha felidegesítenek, de akkor te is az vagy ;) Amúgy kb 50 emberért felelsz, úgyhogy csak ne beszélj, hogy miért vagyunk "idegesek"...
2: Ha bunkó egy kolléga, annak bizonyára meg van az oka... nyilván van egy két kivétel, vannak olyanok, akiknek örömet okoz ha szemétkedhet, de ha csak ilyenekkel találkozol szar helyen lakhatsz...
3: Na erre először egy őszinte káromkodást írtam, hogy ki bénázik. Ha gondolod, helyet cserélhetünk, nagyon szívesen.
4: Nem eleget, nem lehet úgy kipihhenni magad, mint azok akik 8-16-ig az irodában ülnek, mi 4-től 8-ig buszon vagyunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!