Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Valaki meg tudja mondani,...

Valaki meg tudja mondani, hogy mi lett Székesfehérváron (Alba Volán Zrt. ) a DAB 11-860S és/vagy DAB 15-1200C autóbuszokkal?

Figyelt kérdés
A válaszokat előre is köszönöm!

2013. okt. 4. 21:24
 1/4 anonim válasza:
Erre én is kíváncsi lennék. Egy időben sokat láttam őket, szépek voltak sztem. :D Én karácsonykor láttam egyet a Csapó utcánál, azóta nem. Elbonthatták, vagy a volán telepen állnak a sorsukra várva.
2013. okt. 4. 21:50
 2/4 anonim ***** válasza:
igen, elvileg az Alfabuszé voltak ezek a buszok, ami a csőd után eladásra voltak kínálva, szóval valószínű vagy sikerült eladni vagy pedig ahogy az első is mondja, egy telepen oszlanak.
2013. okt. 4. 23:07
 3/4 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a válaszokat, ment a zöld kéz mindkettőtöknek! Amúgy tényleg jól néztek ki aztán egyszer csak gondolkodtam és eszembe jutott, hogy nem is látom őket.
2013. okt. 5. 07:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Én vagyok a kérdező, csak másik fiókomból, ismerősöm által bejutottam a telepre és valóban még mindig ott vannak, részben szétszedve a mini DAB-okkal együtt. :(
2015. ápr. 15. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!