A villamossal nem vagyok tisztában őszintén szólva de egy tipp ha elkapnak, ez van benne az utastájékoztatóban:
Kizárható továbbá az utazásból az a személy:
- aki ellenőrzéskor nem tud felmutatni érvényes jegyet, bérletet vagy utazási igazolványt, és a jegyváltást, illetve a pótdíj fizetését megtagadja, továbbá aki a közlekedést illetve az utasokat zavarja;
Magyarul mindent meg kell tagadnod, és csak leszállíthat, semmit nem tehet veled, a következővel meg mész tovább boldogan, sok sikert!
2009. nov. 7. 22:35
2/13 anonim válasza:
naponta utazok vele és állíthatom: NEM
2009. nov. 7. 22:37
3/13 anonim válasza:
az első kommentelő válaszára annyit írnék, hogy "leszállítható". tehát nem köteles leszállítani, meg is büntethet:D
2009. nov. 7. 23:30
4/13 anonim válasza:
Ott van h megtagadja a pótdíj fizetését...kicsit kell csak szöveget értelmezni!
Ülj le, egyes!
2009. nov. 8. 02:18
5/13 anonim válasza:
Annyira szánalmas ez az ülj le 1-es!! Fejezd már be!!! Am mindenhol járhat ellenőr. Ha kéri jegyed bérleted odamész az ajtóhoz és megmondod neki h leszállsz. Nem tud mit tenni.
2009. nov. 8. 12:02
6/13 anonim válasza:
Annyira szánalmas állandóan panaszkodni, fejezd már be a rinyálást és inkább válaszolj egy értelmeset, ha nem tudsz akkor inkább fel se állj, mert így csak: ÜLJ LE, EGYES!
2009. nov. 8. 12:03
7/13 anonim válasza:
Az egész osztálynak: Leülni Egyes!
Amúgy, hogy a kérdésre is válaszoljak, én ugyan nem használom napi rendszerességgel, de azért szoktam arra járni, és nem szokott ellenőr lenni, itt jönne a kioktatás a bliccelésről, de akkor az közkívánatra elmarad.
2009. nov. 8. 12:30
8/13 anonim válasza:
én se láttam még soha elleőrt azon a vonalon pedig szoktam régebben is sokat arra járni am azok is félnek az etnikumtól mint a 99 buszon ott sincs soha:D
2009. nov. 11. 14:02
9/13 anonim válasza:
5 éve megyek vele nap mint nap. Még sose volt ellenőr.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!