Budapestről-Szigetszentmiklósra vonattal el lehet jutni?
Budapestről HÉV-vel is el tudsz jutni, a Közvágóhídtól. A jegy 250 Ft, ha van Budapest-bérleted.
Menetrendet a bkk.hu oldalon találsz.
Hogyne lehetne? HÉV-vel, az is vonat. 2 perc alatt minden infót megtalálnál a neten, de most rendes leszek, és segítek:
Tehát, a 6-os HÉV-et kell igénybe venned, ami a Közvágóhídról indul.
A fővároson belüli szakaszra vonaljegyet kell lyukasztanod, ha nincs bérleted (elővételben 350 Ft).
Az elővárosi szakaszra kiegészítő jegyet kell váltanod, a végállomáson, indulás előtt ezt megveheted. Szsztmiklós megállóhelyei több díjkategóriában vannak, itt egy táblázat: [link]
Tehát az útiköltséged odafele 600-660 Ft lesz.
Menetrend: [link]
Örvendtem!:-)
"Én tudom jobban", mi?:P
A 7-es a csepeli HÉV, és igenis vonatnak minősülnek a HÉV-ek, a kedves kérdezőnek pedig még mindig a 6-osra kell felszállni.
Elírtam tényleg 6-os.
És nem vagyok hülye, de gondolom a kérdező célja az hogy eljusson Szigetszentmiklósra. És az emberek 90%-a "vonat" alatt a MÁV-os nagyvasutat érti, és az ELVIRÁN-n fog keresgélni, ahol nem fogja találni mert a HÉV menetrendek a BKK oldalán lesznek fent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!