Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » MOST akkor átszálló jegy kell...

MOST akkor átszálló jegy kell vagy sem mert a simával nem lehet átszálli METRÓN? DÉLI-NYUGATI PU. Között

Figyelt kérdés
2009. nov. 5. 16:24
 1/8 A kérdező kommentje:
jó lenne ha pestiek is irnának meg aki biztosan tudja
2009. nov. 5. 16:39
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

BKV honlapján olvasd el a leírást, ott le van írva melyik jeggyel mit csinálhatsz és meddig.

(Én azért nem írok semmit, mert úgy is jön valaki, aki még a BKV-nál is jobban tudja. Nézd meg ott, úgy kell. Arról nem beszélve, ha valami még sem jó, még mindig egyszerűbb magára a bkv-ra hivatkozni, mint a gyakorikérdések okos válaszolóira.)

2009. nov. 5. 16:46
 3/8 A kérdező kommentje:

már elolvastam és azt irja hogy simavonaljegy átszállásra nem jogosít, van átszállójegy...450ft külön

deteganp itt aztmondták többnyire hogy sima elég és nem kell lyukasztani újra

2009. nov. 5. 16:50
 4/8 anonim ***** válasza:

A metróra egy óra időtartamra egy vonaljegy elegendő. Azzal korlátlanul átszállhatsz (ez a lehetőség azt jelenti, hogy elmehetsz a Deákig, ott átszállhatsz, és folytathatod az utad).

Tehát NEM KELL átszállójegyet venned, az átszállójegy az FÖLDFELSZÍNI vagy metró-földfelszíni közlekedésre vonatkozik.

A Déli-Nyugati között egy vonaljegyet kell venned, amelyet a Délinél kell kilyukasztani és egy óra alatt a Nyugatiba érni vele.

2009. nov. 5. 16:53
 5/8 anonim válasza:
100%

A vonaljegy autóbuszon, trolibuszon, villamoson és a fogaskerekűn a vonal teljes hosszán, valamint a HÉV-en Budapest közigazgatási határáig érvényes átszállás és/vagy útmegszakítás nélkül, nyomtatásos jegykezelővel történő érvényesítés esetén legfeljebb 60 percig. A metróhálózaton belül (ideértve a MILLFAV-ot is) 60 percig érvényes és átszállásra is jogosít.

Ezt a bkv honlapjáról szedtem ki neked. Ott van, hogy a vonaljegy a metrón átszállásra is jogosít annyi, hogy a kezeléstől 60percig érvényes.

Én nem tudom te mit olvastál, de úgy látszik, már felesleges azt is javasolni, hogy néze meg az ember az illető társaság honlapján, mert már sokan ennyit sem tudnak értelmezni.

Kb. három percembe került megtalálni ezt.

2009. nov. 5. 17:00
 6/8 A kérdező kommentje:
köszi utolsó
2009. nov. 5. 17:03
 7/8 anonim ***** válasza:

Arra viszont figyelj hogy a metróból kijövet az a jegy már nem érvényes buszon. villamoson, trolin. A felszíni járatokon mindig új jegyet kell érvényesíteni függetlenűl hogy a régi húzos vagy az új pecsételős lyukasztóval lyukasztottál. 1 jármű/1 vonaljegy.

Metrón 1 vonaljegy/60 perc az M1-2-3

2009. nov. 5. 22:41
 8/8 anonim válasza:

Itt találsz egy videót! Talán hasznos lehet!

[link]

2009. nov. 12. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!