Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Autóbusszal való utazás...

Autóbusszal való utazás esetén mik azok az esetek, amiket nagyon "bírsz" az utastársaid viselkedésével kapcsolatosan?

Figyelt kérdés

Én Volánbusszal utazom, kedvenceim akik előrefurakodnak persze bérlet nélkül és egy órán át szöszölnek az apró pénz átadásával amit külön fokoz ha a buszra való várakozás esetén elő sem veszi a pénzt, majd csak amikor odalép a sofőrhöz, kikeresi a tárcáját, kikeresi az aprót, majd odaadja, kijön a jegy.(én meg felmutatom a bérletem és 2 másodperc alatt letudom a felszállást)

A másik meg amikor (többnyire idősek) felszállnak és az ülések közti folyosón megállnak és azon töprengenek,hogy a 3 foglalt ülésen kívül hová tudnának leülni az amúgy üres buszon.

Külön fokozza amikor már lép egyet valamelyik ülés felé, de meggondolja magát, eközben mit sem törődve azzal,hogy mögötte már egy kisebb sor áll.

Ezeket általában a busz indulásakor tapasztalom, amikor beáll a busz a megállóba, és vagy 30-an akarnak felszállni, egyszerre.

Persze ezek csak akkor húznak fel különösebben ha én ott állok mögöttük és várom,hogy csináljanak valamit.

2013. szept. 18. 17:09
1 2
 11/11 anonim válasza:
100%
Az idősektől és a háborgóktól rosszul vagyok. Ha forgalmi okból késik a busz 3 percet majdnem leszedik a sofőr fejét, de az nem zavarja egyiket sem, hogy a megállóban a beszállítással elmegy 10perc, mert nincs előkészítve a bérlete/pénze...
2013. szept. 26. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!