Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mi a véleményetek a buszon a...

Mi a véleményetek a buszon a hely átadásáról és át nem adásáról?

Figyelt kérdés
Mikor kell átadnom a helyet, és mikor nem? Mert én a végállomáson szállok fel, és hogy ne fokozzam én is a busz tömöttségét, és hogy le tudjak ülni, inkább várok mégegyet, de ezzel nem segítek azon, aki azzal a busszal megy, amelyikkel én, és később száll fel, és nem tud leülni. Én nem akarok állva utazni minden nap. De azt is megértem, aki mondjuk félúton száll fel és neki soha sincs ülőhelye, hogy nem akar minden nap állva utazni. A buszon meg ma valaki felszólalt, hogy mi az, hogy senki sem adja át a helyet az idősebbnek? De hát én már egy buszt direkt vártam, részemről megtettem a dolgom. Akkor én érezzem magam rosszul? Mi erről a véleményetek? És ha van egyéb gondolatotok, azt is megköszönném. 17/F
2009. nov. 2. 16:38
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Én azóta úgy gondolom, hogy néma gyereknek a k***a anyját, ha nem mondja, hogy le szeretne ülni, honnan kéne tudnom? Lehet, hogy azért nem ül le, mert a következő megállónál úgyis leszáll. Ha meg annyira gyengének érzi magát, hogy nem bírja végigállni a buszútját, akkor legyen benne annyi alázat, hogy megkér, rendes hangnemben, hogy adjam át a helyemet.
2010. márc. 21. 17:24
 12/14 anonim ***** válasza:
Lelkiismeretemre:) bízom a dolgot. Kikent-kifent "fitness" banyáknak nem adom át a helyet. Kismamáknak természetesen átadom a helyet. Viszont az is felháborító, mikor belédáll a vén köcsög, hogy add át a helyed, mert az az ő helye a buszon. Volt már ilyen. Megjegyzem: ez egy félig üres buszon történt. Elhajtottam, mint kezdő nőgyógyász a magzatvizet.
2010. márc. 22. 08:29
 13/14 anonim ***** válasza:
Én csak anyámnak szoktam átadni...
2010. márc. 22. 14:31
 14/14 anonim ***** válasza:
Ott rohadjon meg az összes ingyenutazó vén gedzi, ahol van.
2010. dec. 28. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!