Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A garázsmenetes BKV-járatok...

A garázsmenetes BKV-járatok el szoktak vinni egy darabon, ha szépen felkéreckedsz?

Figyelt kérdés
Merthogy úgy látom, a legtöbb vezér egész normális pofa, csak azt nem tudom, nem sújtaná-e őket valami súlyos szankció ezért az ádáz bűntettért (pedig én ettől csak jobban szeretném a vállalatot:-)...
2013. szept. 5. 21:39
 1/3 anonim ***** válasza:
39%

Szolgáltatási szerződés alapján a garázsig érintett megállókban igény esetén meg kell állnia.

Ps: Ez a modoros stílus, és a "vezér" kifejezés viszont borzasztó gáz részedről

2013. szept. 5. 22:04
 2/3 anonim ***** válasza:

A "vezér" szót gyakran használják járművezetőkre, ne akadj ki rajta.

Garázsmenetben a kijelölt garázsmeneti útvonalon köteles utast szállítani minden olyan busz, amely a BKK megrendelése alapján közlekedik, de a járművezetők sajnos ezt gyakran figyelmen kívül hagyják. Volt, hogy ez késő este ez komoly időveszteséget okozott nekem és ment is a " piros kéz" a sofőrnek: a cég válasza alapján nem dícsérték meg érte. De más esetben meg tök korrekt sofőrrel is találkoztam, aki Lakihegyről zokszó nélkül elvitt az M0-on a Kiliánhoz, jókora kerülőt spórolva meg nekem.

Tehàt a garázsmeneti utasszállítás nemhogy nem szankcionálandó, hanem kötelező (persze csak ha van utas :) és az ütheti meg a bokáját, aki elmulasztja. Persze ettől függetlenül sok a paraszt sofőr, akik ezt leszarják - és nem hiszem, hogy mind műszaki hibával állnának ki a forgalomból, ami az egyetlen ésszerű mentség lenne amúgy.

2013. szept. 5. 22:22
 3/3 anonim ***** válasza:
Jaaaa mein führer!
2013. szept. 6. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!