Valakit zaklattak rajtam kívül a 4-es 6-os villamoson?
Figyelt kérdés
2x-ra találkozom ugyanazzal a körülbelül 40 év körüli, viszonylag kövér, barna hajú, borostás és ápolatlan 170-80cm magas férfival aki szexuálisan zaklat. Ha valaki találkozott már vele, írjon akár privátot, fogjunk össze, és távolítsuk már el emberek közeléből!2013. aug. 30. 16:15
1/6 anonim válasza:
A gyilkosságot büntetik szóval csak óvatosan azzal az eltávolítással.
2/6 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam, hogy feljelentjük, közösen személyleírást adunk róla, majd szépen lecsukják, gondolom ez nem ilyen egyszerű.
2013. aug. 30. 16:32
3/6 anonim válasza:
Rendőrség leszarja az ilyet. Engem nem zaklatnak, de láttam már hogy valaki kezéből lopták már ki a mobilt a cigányok, többször is.
4/6 anonim válasza:
Most akkor 80 cm, vagy 170 cm magas? Danny De Vito?
Szerintem próbálj meg más időpontban villamosozni és akkor lehet, hogy nem találkozol vele. Vagy akaszd a nyakadba a mobilodat úgy, hogy rögzítésre állítod a kamerát, ami az előtted lévő dolgokat mutatja.
5/6 anonim válasza:
Szerintem egyszerűbb lenne felkiáltani és jó hangosan ordítani, hogy mit csinál. Nyugodt lehetsz, 1-2 férfitársam mindjárt ott teremne:)
6/6 Napkiraly válasza:
mondd a rendőröknek,hogy egy gárdista zaklat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!