Monster5 kérdése:
Az IC-ket ritkán ellenőzik?
Figyelt kérdés
Ritkaság ha én IC vel járok de párszor mentem vele de egyszersem ellenőrizték a jegyemet, ennek örülök de az a bosszantó hogy meg kellett venni a méreg drága jegyet.2013. aug. 30. 12:30
1/13 anonim válasza:
Ah, szóval te nem azért nem lopsz, mert megbecsülöd más munkáját, hanem azért mert megbüntethetnek. Van ilyen.
Te mit is dolgozol?
2/13 anonim válasza:
Bosszantó, hogy fizettél az utazásért? Miért is? Kötelességed. A vonat pénzzel megy.
3/13 anonim válasza:
Még sose volt olyan hogy nem ellenőriztek IC-n
4/13 A kérdező kommentje:
1 kommentelő!
ha érdekel diák vagyok, és a kib@$zás az hogy a múltkor drágább volt a pótjegy mint a volaljegy, és érdekel nem utaztam jegy nélkül és eszembe sem jutna!
2013. aug. 30. 12:46
5/13 anonim válasza:
A lényegen nem változtat.
A méreg drága jegy a rendes ára.
Amikor diákként utazol olcsóbban, a költségek, az elvárt haszon ugyanaz. Csak akkor – épülésedet elősegítendő – mások fizetik helyetted a különbözetet.
6/13 anonim válasza:
akárhányszor mentem IC-vel régen (BP-Pécs), egy alkalom nem volt, amikor ne nézték volna meg a jegyem.
7/13 anonim válasza:
Az InterCity vonat mondössze 120-300 Forinttal drágább, mint a gyors, ez azért nem annyira sok :)
8/13 A kérdező kommentje:
szerintem is annyi, mikor 40 km re 450 ft a pótjegy ami a vonaljegynél is drágább mikor pár hónapja csak 150 ft volt!
2013. szept. 1. 22:32
9/13 anonim válasza:
Kérdező, de nehéz a felfogásod.
A 40 km-es jegy 745 Ft, nem 150 Ft. A különbséget a közös kasszából dobjuk össze, értsd már meg.
10/13 anonim válasza:
Tök mindegy, méregdrága a vonat, és koszos, késik, bukók a kalauzok. Ja, és ne mondjátok hogy van autó. Külföldön szívesebben utaznak vonattal az emberek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!