Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hogyan menjek vonattal? :D

Hogyan menjek vonattal? :D

Figyelt kérdés

Nevessetek ki:D

De most kajakra nem vágom. Már voltam vonattal de haverokkal megvettem a jegyet azt beültem vonatba..:D

Már nem is emlékszem rá hogy ez hogy megy, oké megveszem a jegyet aztán kimegyek várni a vonatot. Jó kivannak rá írva egyáltalán hogy hova megy? Személy szerint most a nyugatiba szeretnék kimenni. ha netán kijutok vissza hogy? Nyugatiba csomo vonat áll tábla nélkül fákjá...

Meg amugy ha nem a nyugatinál akarnék leszállni honnan tudjam hogy ott vagyok ahova mennem kell? Tegyük fel hátsó vagonba ülök és nem látom a táblákat meg hogy hol vagyunk, honnan a kakiból tudjam hogy most le kéne szállni mert megjöttem az X helyre ha még nem voltam ott?..

2009. okt. 28. 22:32
 1/7 anonim ***** válasza:
58%
Kinevetlek,OK?
2009. okt. 28. 22:39
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Elöl van egy tábla amin ki van írva mi hányas vágányról megy, az viszont már tényleg problémás, ha mondjuk félúton lekapcsolják a hátsó 3-4 vagont, úgyhogy mindenképp az elsők valamelyikébe ülj, vagy kérdezd meg az ott dolgozókat, hogy lekapcsolnak e vmit félúton vagy sem.
2009. okt. 28. 22:42
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy kicsit ittas? Én akkor szoktam így fogalmazni.

Amúgy vonattal utazni teljesen egyszerű dolog (ha nincs sztrájk). Odamész a jegypénztárhoz, megveszed a jegyed (gondolom IC-vel mész, ahhoz aztán nem kell sok ész), aztán a pénztárostól megkérdezed, hogy honnan indul a vonatod. Aztán odaballagsz és felszállsz. Megkeresed azt a helyet, ahova a jegyed szól és leülsz. Mész mész a vonattal, egyszer csak jön egy kaller, odaadod neki a jegyed, megnézi, visszaadja, elteszed. Azt gondolom sejted, hogy hová akarsz menni. Az állomáson bemondják a helynek a nevét. Ha azt hallod, ahová menni akartál, akkor leszállsz. De megkérdezheted a kallert is, hogy hány megálló van még addig, aztán csak számolsz. De amúgy azt írod, hogy a Nyugatiba akarsz menni, sejtésem szerint onnan nem fog tovább menni a vonat, szóval amikor mindenki leszáll, leszállsz te is.

Ha nem IC-vel mész, akkor viszont nincs helyjegyed. A jegyvásárlást és a vonatra felszállást ugyan úgy intézed, aztán keresel egy helyet és leülsz. Ha jön a kaller, ugyan úgy odaadod neki a jegyed, megkérdezed, hogy jó helyen vagy-e, ugye nem kapcsolják szét a vonatot, vagy ha igen, akkor ez a része oda megy-e ahova te akarsz menni. Szintén megkérdezed, hogy hány megálló, aztán számolsz és a célnál leszállsz. ENNYI

2009. okt. 28. 22:55
 4/7 anonim válasza:

vagy tripladuplavé pont mav-start pont hu-n kikeresed a vonatod, rákapcsolsz a számára és ott kiírja h mik a megállók és hány óra hány perckor van ott a vonat.. :) szntem arra ne alapozz, hogy bemondják, mert pl Bp- Szeged IC-n soha nem mondják be:D

ha meg nem tiszta vmi akk csak ki kell nyitnod kicsi szád:D legyél talpraesett:D én külföldön utaztam vonattal éjszaka, egyedül!! úgy, h még sosem jártam ott ahova mentem..:P és ez 2 éve volt!! 19/L vok :P:P

2009. okt. 29. 00:01
 5/7 anonim ***** válasza:
54%

Hová akarsz menni? A Nyugatiba, hogy ott vonatra szállj, vagy a Nyugatiba akarsz eljutni vonaton?

(Mennyit ittál?)

2009. okt. 29. 17:13
 6/7 anonim ***** válasza:
Mondd ezt: Hip-hop ott legyek ahol vagyok!
2009. okt. 30. 22:03
 7/7 anonim ***** válasza:
Gratula,az év hülyéje!
2009. okt. 31. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!