Ha át kell szállnom a vonattal, honnan fogom tudni, hova menjek? Mennyi időm lesz rá?
Most fogok először vonattal utazni egyedül, és igazából teljesen kétségbe vagyok esve:D Muszáj lesz átszállással mennem és ez nagyon aggaszt.. Mitől nem fogom lekésni a vonatot?:S Hogy fogom megtalálni? A déliből indulok és fehérváron kell átszállni, de még sosem voltam ott, nemhogy vonattal.:S
A máv szerint kb 7 perc lesz az átszállásra... De ha késik a vonatom? Akkor mit csinálok? Ráadásul 7 perc alatt hogy találom meg egy tök idegen helyen, hogy hova kell felszállnom...?:S
Tudom, hogy túlreagálom, de tényleg nagyon félek ettől:D előre is köszi a válaszokat
nem mondtál hülyeséget ez tényleg igaz.:D
de amúgy ha van szemed és füled látsz és hallasz akkor nem lesz gond ;)
Igen szoktak várni a vonatok egymásra, de ez nem törvényszerű. Mindenesetre itt egy link, itt böngészhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!