Melyik a legbiztonságosabb? Busz, villamos, vonat, metró, .
Köszönöm a válaszokat! Szóval vonat és metró.
Gondoltam hogy kocsi a legjobb, én is azzal közlekednék, ha lehetne, de még 16 vagyok.
Egyik sem biztonságosabb a másiknál. Ha nagyon akarsz, minden egyes tömegközlekedési eszköznél fogsz találni veszélyforrást. A busz bemegy az árokba, vagy karambolozik egy autóval és elesel. De még meg is tudnak támadni rajta. A villamos kisiklik, átmegy a lábadon, és ott is meg tudnak támadni. A vonat úgyszintén. A metrón is meg tudnak támadni, ha akarnak.
Szóval az egészből azt akarom kihozni, hogy nem kell félni egyiktől sem. Veszély bárhol lehet, nem kell ahhoz ilyen dolgokra felszállni.
Válassz a saját kedved szerint! Hidd el, neked az a legjobb, amit te szeretnél. :)
Értem. Köszönöm.
Az új sulim messze van az otthonomtól. Busszal elég sokat kell utazzak, de vonattal rövidebb idő alatt odaérek. Nem tudom ebben az esetben melyiket válasszam. A vonatot?
Válaszd a vonatot, mert nagyon unalmas tud lenni az utazás. Én 4 évig napi szinten utaztam több, mint egy órát, de a reggeli 45 perces buszozás nagyon idegőrlő volt. A délutáni vonatozás viszont már csak 10 perc volt, plusz 10 perc kocsikázás (vagy buszozás), ami azért sokkal jobb. Főleg úgy, hogy sosem egyedül jöttem hazafelé.
De ha viszont vannak haverjaid a buszon, akkor mehetsz azzal, mert úgy könnyebben telik az idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!