PESTIEK! Ti hányadik kerületben laktok? És mennyire vagytok járatosak egész Bp-en?
Az lenne a teljes kérdésem, hogy mennyire vagytok járatosak a tömegközlekedésben? Szóval csak azokat a busz/metró/hév/villamos/combino/troli járatokat ismeritek és tudjátok jól, amivel munkahely, iskola stb miatt közlekedtek vagy másban is magabiztosak vagytok és tudjátok mire, hol kell fölszállni? És mennyire ismeritek Pestet, vagyis sok olyan nevezetesség, emlékmű vagy csak egyszerűen plázák, szórakozóhelyek stb vannak ahol még nem jártatok vagy esetleg olyan kerület? Ti is kóvályogtok, eltévedtek néha? :D
Írjatok légyszíves kort és, hogy a fővárosban születtetek-e vagy mikor költöztetek oda és a fentebb említett személyes tapasztalataitokat, véleményeiteket! Köszönöm!
hát nekem nemkell térkép, ha leraknak vhova, onnan tuti h hazajutok :D
nem, nemismerek minden egyes buszjáratot, viszont ha elolvasom a menetrendjét, akkor azonmár kitudok igazodni, mert ismerős helyet (megállót) általában lehet találni. 24 éve élek budapesten.
amúgy autóval közlekedem, ott inkább eltévedek, mint a bkv-n. bár még kocsival sem tévedtem el, mer sosem pánikolok be, és előbb utóbb mindig ismerős helyre érkezem, ahonnan már tudom az utat.
jolvan, én nem téged kritizáltalak a kommentemmel :) semmi bajom azzal ha vkinél térkép van, ő előrelátó, és nemszeret kóvályogni, nincs ezzel semmi probléma :)
nekem eddig nemokozott gondot a menetrendhasználat :D odataláltam mindig ahova menni akartam, csak azért írtam amit írtam.
14:18 - Persze, nem az odatalálással van probléma, hanem ha valaki időre megy, nem mindegy, mennyi idő alatt talál oda. :-) Pl. én sose használom az útvonaltervezőt, mert rendszerint hosszabb, több időbe telő útvonalat ajánl, mint amit a térképről én lenézek. Ha meg jön egy forgalmi akadály, azonnal kéznél van, hogy találjak kerülőútvonalat.
Jó, mondjuk én rendszeresen rohanok és percre be van osztva 1-1 napom, nem bízhatom magam a véletlenre. :-D
15 éves vagyok és nagyon jól közlekedem 12. kerben lakom ma 3 átszállással jöttem be Budafokról úgy h még nem is jártam arra. Megnézem a menetrendet hol áll meg és ott van -e vmi ami nekem jó hazáig ha nincs akkor mi jó ami elvisz egy olyan járatig ami jó hazáig.
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!