A 2-es vagy a 3-as metrót használja több turista?
Mert idióta fszok h tele vannak zsével a köcsögök azt föld alatt utaznak ahelyett h a felszinen villamosoznának, buszoznának, gyalogolnának vagy mittomén.
persze talán agyukra ment a sok zsé azt lusták..
Am sztem a kettest használja több, bár én már szerencsére nem használom a bkv nevezetű FOSköztársaságot de mikor használtam, akkor mindig a 2-esen láttam többet. Na meg a Föld alattin. 3-as ugye nem megy frekventált helyekre, az a baj... külföld kicsit más világ, így nálunk is azért nem a csórók lakta részeket látogatják. azt se tudják hol van, mit jelent.
Irigylem őket mindenért, meg azért is h nem kell ebben az országban élniük.
A 2-es valóban több, turisztikailag frekventált részt érint, míg a 3-asnak inkább a repülőtér elérése szempontjából van jelentősége.
1-eske, látom, kissé frusztrált vagy. Javaslom, stoppolj egy jót külföldön, mert megártott neked a hazai levegő. Hogy csak egyetlen ponton cáfoljalak meg: én pl. sosem voltam tele zsével, mégis beutaztam az országot, sőt a kontinens nagy részét. És mindig tiszteltem a helyieket - szóval miért is lenne minden turista gazdag faxx, ahogyan azt állítottad? Ráadásul nálad mintha alapértelmezésben a turista az automatikusan külföldi is, ami tényszerűen nem igaz.
1-es: te hülye vagy.
Amúgy szerintem mindhárom metrót, és mindent használnak. Mint, ahogy mi is, ha kimegyünk más városokba... Nincs ezzel semmi gond.
Ha ezek közül kell választani, akkor 2-es, mivel több fontos ponton halad át látványosságok szempontjából.
De igazán sok turista a kis földalattin van, amikor nyáron rendszeresen arra járok, özönlenek a külföldiek és a városnézők :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!