Ezek szerint ki kell fizetnem a 9000Ft+6635Ft-ot? Ha nem fizetem be mi lesz a következménye?
Figyelt kérdés
Helyközi járaton közlekedtem. Elsönek vettem bérletet, nem voltam tisztában mi kell még hozzá, ezt nem is közölték velem. ellenzörzést kaptam, és nem volt olyan kártyám,hogy hol szállok fel meg le. Kaptam Bérletbemutatási lapot. De nem tudtam elintézni,mert nem jött meg a diákim,ami kellett volna hozzá. a Bérletbemutatási lapra ez van írva: "Ha a bérletbemutatás nem történik meg, úgy az utas 30napon belül a HElyszíni pótdíjat, azon túl 9000Fr késedelmi díjat is tartalmazó pótdíjat köteles befizetni." Ezen kívül kaptam még egy csekket 6635Ft-tal "kitöltve".2009. okt. 22. 16:04
1/2 anonim válasza:
Illene befizetni,de szerintem nem lehet semmi belőle,ha nem.Vagy próbálj meg személyesen bemenni és elmagyarázni,mi a helyzet,hogy neked van bérleted.Lopnak ők eleget,ne kelljen már a te pénzed is.
2/2 anonim válasza:
Méltányosságit kéne írni. Hátha bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!