Hogyan kell megfejteni ezt a Volán menetrendet?
Életemben nem utaztam Volánnal és nagy káosz nekem ez. :(
Elméletileg a 87-es jelzésű oszlopokat kell néznem, mert ez vonatkozik a nyári szünetre. A 16-os kiesik, mert az a tanévre vonatkozik.
Ezekhez még hozzájönnek a sima, számjelzés nélküli járatok, ahol csak kalapács (munkanap)meg célkereszt(szabadnap) van és alatta nincs számjelzés vagy nem?
Segítsetek plíz, nagyon hülye vagyok hozzá.
Amúgy most mit akarsz? Azt akarod megtudni hogy mikor indul mondjuk egy Budapesti busz egy vidéki városba vagy mi?
www.menetrendek.hu
Itt ugye a volán, válts a régire mert az nagyon egyszerű, beírod azt a várost ahonnan indulnál és ahová meennél ha esetleg tudod hogy melyik busszal mész akkor beirod azt a várost ahonnan indul és azt ahova megy és a te városodat vagy ahol felszállsz a keresztűl helyre beirod kiválasztod szükség esetén a megállókat, a dátumot amikor mennél és megnézed. Ennél egyszerűbb tényleg nincs..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!