Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hogyan kell megfejteni ezt a...

Hogyan kell megfejteni ezt a Volán menetrendet?

Figyelt kérdés

Életemben nem utaztam Volánnal és nagy káosz nekem ez. :(

[link]

Elméletileg a 87-es jelzésű oszlopokat kell néznem, mert ez vonatkozik a nyári szünetre. A 16-os kiesik, mert az a tanévre vonatkozik.

Ezekhez még hozzájönnek a sima, számjelzés nélküli járatok, ahol csak kalapács (munkanap)meg célkereszt(szabadnap) van és alatta nincs számjelzés vagy nem?

Segítsetek plíz, nagyon hülye vagyok hozzá.

2013. júl. 23. 13:20
 1/2 anonim ***** válasza:

Amúgy most mit akarsz? Azt akarod megtudni hogy mikor indul mondjuk egy Budapesti busz egy vidéki városba vagy mi?

www.menetrendek.hu

Itt ugye a volán, válts a régire mert az nagyon egyszerű, beírod azt a várost ahonnan indulnál és ahová meennél ha esetleg tudod hogy melyik busszal mész akkor beirod azt a várost ahonnan indul és azt ahova megy és a te városodat vagy ahol felszállsz a keresztűl helyre beirod kiválasztod szükség esetén a megállókat, a dátumot amikor mennél és megnézed. Ennél egyszerűbb tényleg nincs..

2013. júl. 23. 13:27
 2/2 anonim ***** válasza:
Fentről lefelé olvasd. Tegyük fel, munkanapon utaznál. A fejlécben megnézed, van-e bármilyen jel. Ha az kalapács, vagy nincs is semmilyen jel, akkor lejjebb haladva megnézed a számmal jelölt egyéb korlátozásokat.
2013. júl. 23. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!