Hol tudom elérni a 2010/2011-es volán menetrendet?
Figyelt kérdés
ugyanis fontos lenne hogy eltudjam érni az új menetrendet mert nekem kellene tudnom azt hogy mennyire változik az a busz vagy buszok amik kapcsolódnak az utazásomhoz.2010. dec. 3. 16:59
1/4 Tubarózsa válasza:
Szia! Egyenlőre, sehol. változni fog a menetrend kereső, és a pénztárakban 420ft ért lehet majd megvenni!
20L
2/4 Tubarózsa válasza:
Dec. 6tól(mától) lehet kapni a volánpénztárakban 420ftért.
első voltam
3/4 A kérdező kommentje:
de én nem megvenni akarom hanem az interneten megnézni csak azt az útvonalat ami nekem szükséges. nekem nem kell az összes útvonal, de azért köszönöm hogy írtatok.
2010. dec. 7. 15:16
4/4 Tubarózsa válasza:
több menetrendi könyv van amiből meglehet venni azt ami téged érdekel, am a neten majd 9 v 10től lesz fent a változás csak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!