Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Pár napja kaptam egy csekket...

Pár napja kaptam egy csekket hogy a lányomat szeptember 2-án a diákigazolvány matrica hiánya miatt a metronál megbüntették.24000ft-ot ir. Visszaélés?

Figyelt kérdés

A lányom idén leérettségizett és juliusban külföldre utazott és azota nem is jott vissza. Szoval hogy buntethették meg ha nem volt itt? Az igazolványt sem én sem ő nem találja mivel nemis volt rá szüksége amióta elment nem is kereste.

VISSZAÉLTEK A DIÁKJÁVAL? HOGY TUDOM EZT BEBIZONYITANI? NYILVÁN TARTJÁK HOGY MIKOR LÉPETT KI AZ ORSZÁGBOL ÉS HOGY AZÓTA NEM JÖTT VISSZA? MIT TEHETEK MOST?

2009. okt. 20. 18:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
sajna infókat nem adhatok így ki, bár ha akrnék se tudnék, mert akitől vettem az kiment külföldre vagy mi. De keresgélj neten, vannak hírdetések. "diákmatrica eladó" meg hasonlók. Ha találsz olyat aki 2009-est árult annak is írj, hátha van neki 2010-es. bár volt egy emberke akinek írtam tavalyról azt nem sikerült szereznie, most nmtom van e már neki. De ha gondolod az ő mailcímét megadhatom privátüzenetben.
2009. okt. 21. 14:21
 12/15 anonim válasza:
Mostmár be vannak számozva a matricák, mert rájöttek h visszaéltek vele. szóval ha szereztek akkor nézzétek meg h legyen rajta számozás,mert ha nincs akkor az nem jó.
2009. okt. 22. 14:20
 13/15 anonim ***** válasza:

olyat kaptam amin van szám;)

mondjuk hülyeség, mert nem hamisítják, hanem aki kapja az eladja.

2009. okt. 22. 14:31
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem sincs matrica rajta se senkinek az iskolában.. 15/f
2009. okt. 23. 10:43
 15/15 anonim válasza:
azért nincs mert tanköteles vagy!
2009. okt. 23. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!