Buszsofőrök, nem frusztrál titeket az, hogy mindenhol meg kell állni és mindenkit fel kell venni ill. hogy ugyanott jártok sokszor?
Figyelt kérdés
2013. júl. 6. 14:46
1/5 anonim válasza:
Bár én nem vagyok buszsofőr, de miért lenne baj és idegesítő, hogy mindenhol meg kell állnia??? Ez a munkája, ha csak vezetni akar valaki, akkor menjen kamionsofőrnek...
2/5 anonim válasza:
Én megörűlnék tőle. Mindig is buszsofőr akartam lenni, de egyszer volt egy olyan munkám (reklámcégnél) ahol 12 órán át ugyanazon az úton kellett mennem és már attól is felrobbantam.
3/5 anonim válasza:
Mivel ez a dolguk, nem nagyon zavarja őket.
4/5 anonim válasza:
Én már ezt kérdeztem pár sofőr bácsitól. Nem zavarta őket.
5/5 anonim válasza:
apám buszsofőr, és nem zavarja, mert sok embert megismer közben. csak az zavarja, ha valamelyik utas nem akar rendes jegyet venni, mert vannak jogai, de közben otthon hagyta a papírjait a kedvezményről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!