Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Buszsofőrök, nem frusztrál...

Buszsofőrök, nem frusztrál titeket az, hogy mindenhol meg kell állni és mindenkit fel kell venni ill. hogy ugyanott jártok sokszor?

Figyelt kérdés
2013. júl. 6. 14:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Bár én nem vagyok buszsofőr, de miért lenne baj és idegesítő, hogy mindenhol meg kell állnia??? Ez a munkája, ha csak vezetni akar valaki, akkor menjen kamionsofőrnek...
2013. júl. 6. 15:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Én megörűlnék tőle. Mindig is buszsofőr akartam lenni, de egyszer volt egy olyan munkám (reklámcégnél) ahol 12 órán át ugyanazon az úton kellett mennem és már attól is felrobbantam.
2013. júl. 6. 15:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Mivel ez a dolguk, nem nagyon zavarja őket.
2013. júl. 6. 16:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Én már ezt kérdeztem pár sofőr bácsitól. Nem zavarta őket.
2013. júl. 10. 22:21
 5/5 anonim válasza:
apám buszsofőr, és nem zavarja, mert sok embert megismer közben. csak az zavarja, ha valamelyik utas nem akar rendes jegyet venni, mert vannak jogai, de közben otthon hagyta a papírjait a kedvezményről...
2013. júl. 19. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!