Mi a véleményetek arról, hogy a HÉV-en nem lehet venni a kalaúztól vonaljegyet?
Figyelt kérdés
2013. jún. 30. 18:14
1/3 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy vagy nincsen a megállóban pénztár, vagy van, de azon a napon zárva van és nem tud venni. Más választása a HÉV lenne. De nem vehet a kallertől, mert tilos. Főleg azokról szól, akinek nem szokása a bliccelés, és becsületesen szeretne jeggyel utazni, de ráfázik, mert nem vehet.
2013. jún. 30. 18:24
2/3 anonim válasza:
Azt mondod, hogy olyan megállóban szálltál fel, ahol nincs pénztár, és akkor lehet. Én mostanában már nem utazom HÉV-en, de pár éve ez egyáltalán nem volt gond. Még ha látta is, hogy Pomázon szálltam fel, akkor is adott gond nélkül jegyet, pedig ott van pénztár. De ki lehet figyelni azt is, hogy az adott megállóban melyik kocsiban szokott lenni a kalauz, így el tudod kerülni, hogy a karjaiba fuss felszálláskor.
Az a véleményem, hogy marhaság ez a hivatalos jegy előre váltási kényszer. Most nem fogok csak azért lemaradni egy járatról, pláne olyan időszakokban, amikor fél-egy óránként indul, mert a jegyváltással szöszölök.
3/3 anonim válasza:
Budapest kozigazgatasi hataran kivul vehetsz jegyet a kalauztol, nem fog beszolni h miert nem vettel a megalloban. Meg veluk egyezkedni is lehet: nem kersz jegyet- zsebrefélár :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!